En rastlös dag


Igår var jag hemma och jobbade undan massa skit så idag var jag sååå rastlös haha. Vaknade halv åtta, hoppade upp och åt acaibowl till frukost. Jobbade några timmar, sprang en sväng och yogade därefter. Körde Hatha-yoga och shit vad slutkörd jag var efteråt. Man vrider verkligen igenom kroppen ordentligt, som en detox för organen och efteråt hade jag både huvudvärk och var illamående – som efter en välbehövlig tid hos en naprapat eller massör. Min kropp behövde det och det var skönt att stretcha igenom allt ordentligt. Avslutade dagen med shopping på stan och aw, nu sitter jag och väntar på D och hungrar snart ihjäl…Jaja en härlig dag i vilket fall som dessutom rättade till rastlösheten, jag känner mig kanske rastlös 2% av min vakna tid så blir helt chockad när den känslan kommer haha. Ha en mysig kväll älsklingar! 

  1. Det är verkligen något speciellt med din blogg. Kan inte riktigt sätta fingret på vad, men varje inlägg känns så fint att läsa. Kanske handlar det om att allting känns så genomtänkt, genuint eller äkta. Hur du än gör, fortsätt så, för åh du gör det riktigt bra!!

  2. Yoga er såå bra for kropp og sjel 😀 Får dessverre ikke trent så ofte som tidligere..
    Takk for en fin blogg M! Liker utrolig godt mixen din av mote/ innredning / yoga / Italia !!
    Ps: hvor er forresten yogatoppen ( det svarta treningslinnet ) ditt fra? Så enkelt og fint!
    Klem, B

  3. Hej finaste du! Jag har precis börjat lyssna igenom din och Dashas podcast för fjärde gången. Älskar den verkligen av hela mitt hjärta och hur man än mår eller vilket kärleks problem man än har kan man alltid sätta på ett passande avsnitt och få tips, motivation och dämpa ensamhets-känslan. Jag vet att ni i sista avsnittet kände att ni hade pratat om allt där fanns att prata om gällande kärlek, men nu har det gått två år sen sist och med tanke på nya upplevelser och synvinklar kanske det finns mer att säga? Hur som helst undrar jag alltså om det finns någon chans att ni kommer börja podcasta igen? För jag hade verkligen, verkligen uppskattat det och vet att många andra också desperat håller hoppet uppe. Puss, ni är bäst.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi