En härlig torsdag

Hoppas ni hade en mysig midsommarafton igår. Idag skiner solen i Stockholm och det är 29 grader (!) varmt i luften. Vi ska snart ut för andra gången idag för att njuta av det härliga vädret, men först tänkte jag visa sex bilder från min torsdag!

img_9703.jpg

Jag hade en riktig piffdag i torsdags som jag ju skrev om tidigare, och på lunchen cyklade jag till Nybrogatan 38 för att äta med min vän Michaela (ändå najs med en vän med samma namn). Jag åt deras surf n turf som är sååå god med kalvtartar, skagenröra och hummer på smörstekt bröd med dillpudrade pommes till – yummie for the tummie!

img_9714.jpg

Sen cyklade jag tillbaka till salongen för att fixa fransarna. Min kära ögonfrans-Ida fyllde år i torsdags så jag köpte med underbara rosa rosor till henne.

img_9695.jpg

På eftermiddagen mötte jag upp D vid Nybrokajen för att ta båten över till Hammarby Sjöstad. Sicket väder va.

img_9698.jpg

Väl framme hos mamma och pappa var det uppdukat med champagne och ostron på balkongen! Man orkar ju inte! Finns det något bättre!

img_9705.jpg

Sen förbereddes varmrätten i köket. Älskar mamma och pappas lägenhet.

img_9708.jpg

Så åt vi flapstek med melonsallad och chimichurri. Helt galet gott.

Avslutade med glass i soffan innan vi tog en taxi hem. En bättre torsdag i mitt liv, helt klart.

  1. Så fina bilder med så mycket gott på. 🙂 Supersnygga knivar till köttet, vet du var de kommer från??

  2. Hej Michaela,
    Jag lyssnade nyss på PT-fias podcast där du gästade och jag vill bara berätta för dig hur mycket gott det avsnittet gjorde för mig och mina tankar. Jag känner igen mig SÅ MYCKET i i stort sett allt du säger och det känns på något sätt tryggt att veta att man inte är ensam med sina tankar. Att du är öppen, ofiltrerad och delar med dig av ett liv, känslor och tankar ger mig så mycket och jag tror säkert att många unga tjejer därute håller med mig. Jag kan knappt vänta tills din bok kommer ut, OM jag kommer så och trampa utanför bokhandeln?! LÄNGTAR!
    Kram till dig världens finaste. Du är alltid lika inspirerande, klok, härlig, rolig och du är verkligen en fin förebild.
    Tack för att du är du och du delar med dig av ditt liv. <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi