MONDAY

IMG_9540

Jag och Petra på kontoret i förra veckan!

God morgon måndag och ny vecka!

Herregud så trött jag är idag. Det är helt sjukt, men en 75-årig tant som bor ovanför oss bestämde sig för att ha fest igår halv tolv på natten? Helt plötsligt öppnade hon upp balkongdörrarna, tände alla lampor i lägenheten och drog på svensk musik från 50-talet på högsta volym? Hahaha. Vem gör så? Alltså alla vaknade. Folk började kolla ut genom sina fönster och ingen fattade någonting. Vet inte om hon blev lite galen eller vad det var som hände, blev nästan orolig. Jag älskar vår lägenhet men det känns ibland som att vi bor i ett riktigt dårhus. Det är a l d r i g tyst. Ganska så jobbigt för mig som både är ljudkänslig as fuck samt jobbar hemifrån en del. Jajaja.

Nu ska jag svepa min kaffe och lägga på lite smink, en härlig måndag väntar och jag hoppas att kaffet får igång mig. Jäkla 75-åringar och deras spontana söndagsfester!

Hoppas ni får en fin måndag. Unna er en extra fin, god eller lyxig grej idag!

  1. Så jobbigt med grannar som gör oväsen av sig sent på natten. Kan dock inte låta bli att le åt 75-åringen. Jag hoppas att hon dansade runt i sin lägenhet och hade det jätteroligt (vare sig hon ensamfestade eller hade sällskap). Tänk att vara 75 år gammal och bara ”nä, nu kör vi”, haha! 🙂

    1. Tänkte precis samma – ååh hoppas jag en dag är likadan!!!! Underbart att njuta av livet till fullo <3

  2. Älskar denna tant hahah! Visst det är inte riktigt okej att dra en spontanfest en söndagsnatt men ändå. Ibland får man agera tonåring även om åren gått. Hoppas du får en riktigt härlig vecka! Imorgon ska jag dra en tripp till Gbg o tänkte då passa på att unna mig något fint. Kram!

  3. Skönt att höra att det finns spontana människor kvar i detta avlånga land. Det är ju så man själv vill vara vid 75 bast. Man kan dock vara spontan och ha kul utan att väcka hela kvarteret😞… Hoppas senioren är lugnare ikväll…förmodligen bakis idag😉

  4. Du är verkligen så sjukt usel på att blogga. Har gått in på din blogg flera gånger under helgen. Du kan väl tidsinställa inlägg så som Kenza gör? Hon är liksom också megaupptagen men hinner ändå blogga flera gånger/dag. Skäms! Detta är sista gången jag läser din blogg. Så extremt tröttsamt att gå in och vara peppad på nytt inlägg utan att något händer.

    1. Men en bloggare får väl också ta ledig helg ibland, och Michaela brukar kompensera helgen med ett större inlägg med en helg-sammanfattning. Jag ser hellre ett ordentlig, personligt inlägg än bara tre rader om vad man gör eller har på sig. Men det är väl individuellt, men att klanka ner på någon som tar ledig helg, precis sol alla andra som jobbar gör, är väl lite att ta i? Dom får väl också lov att vara lediga ibland? När hon går på semester så skiter hon ju inte i bloggen heller utan uppdaterar Ibsen mån det går och wi-fi finns?

    2. Nej, skäms på DIG som skriver en så taskig kommentar! Tycker du själv att du är ”sjukt usel” på ditt jobb för att du tar ledigt en dag?

      1. Men herregud. Ta det lugnt. Hennes läsare måste väl få säga till om de tycker att hon gör ett dåligt jobb?
        Jag skulle inte ha sagt till om det var första gången. Men det är det inte.

        Tyck vad ni vill, så tycker jag vad jag vill. 🙂 Kram!

        1. Men lol! Du skrev att det var sista gången du läste hennes blogg ändå var du tvungen att gå in igen eftersom du svarat på kommentarer.

          1. Hahahah jaa lol Fatima, vad knasig jag är :PpPPP Skulle bara se om Michaela försvarar sig, men här händer inget.

            Lol.

    3. Är förmodligen bara skönt för Michaela att slippa ha en bitter och negativ läsare som du 🙂

    4. Oskön kommentar av K! Man skriver inte så till en vuxen människa. ”Skäms!”??? Jag hoppas du inte uttrycker dig så IRL.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi