Fotbollsmatcher och trevliga middagar.

IMG_9528

Vid lunch i fredags gick jag på helg, något jag misstänker att halva Sveriges befolkning också gjorde… det var ju matchdags! SverigeItalien! Jag var vinnare oavsett kan man säga hehe.

Skinnjacka från Acne, skjorta från Gina Tricot, jeans från Bik Bok, skor från Jennie-Ellen

IMG_9533

Jag mötte upp pappa i stan, han hade varit på Italienska Ambassaden och hämtat ett nytt pass. Sen tog vi bussen till Hammarby Sjöstad och satte oss på Nya Carnegiebryggeriet för lunch.

IMG_9537

Mamma och Timmy kom också, tre av fyra tog burgaren och pappa tog råbiffen. GALET GOD burgare, spring dit och ät den om ni är i närheten av sjöstan!!!

IMG_9542

Efter matchen, som vi såg hos mami och papi, fikade vi med mammas nutellachokladbollar i vanlig ordning. Lite tråkigt att det inte gick bättre för Sverige under matchen, hade varit så roligt om vi hade fått till det! Dock en jämn match, tyckte Sverige spelade bättre än förra medan Italien spelade sämre denna gång… hmm kanske därför det blev så jämnt. Håller tummarna för onsdag i alla fall!

IMG_9546

När det blev kväll tog jag båten över till Djurgården och cyklade hem därifrån (har haft min cykel hos mamma och pappa, nu ska jag äntligen börja cykla igen!)

Åt pizza och kollade på fotboll med D innan jag somnade framför en film, ingenting ovanligt en fredagskväll direkt. Förstår inte hur man orkar hålla sig vaken en fredag, jag somnar ALLTID framför en film om vi är hemma.

IMG_9551

I lördags sov vi till efter elva, båda var helt slut. Jag åt gröt till frukost.

IMG_9554

Sen fixade vi i ordning lägenheten, städade, köpte blommor och allt det där andra man gör innan man får gäster över!

IMG_9553

Åt bananpannkakor med nutella, banan och kokos till lunch. Chokladmjölk till det <333

IMG_9556

Sen var det dags för våra gäster att komma!

IMG_9557

Jag körde på guldigt tema i både smink, accessoarer och klänning (från Gina Tricot!)

IMG_9564

Så kom Sam, Emma, Malin och Markus över på middag! En riktigt trevlig sådan dessutom. De kom vid sju och tror de gick strax innan två… tiden går fort när man har roligt.

IMG_9561

Vi bjöd på ceviche till förrätt och lax med sötpotatis toppat med parmesan, tryffelolja, chili och koriander samt en avokadosallad och tryffelaioli till varmrätt. Till efterrätt serverades det enklaste och godaste som finns: färska bär och Marabou ”Salta Mandlar”. Succé!

IMG_9574

Söndag och jag vaknade klockan tio till ett nattstädat hem som jag skrev om igår. Så skönt. Åt frukost och läste en tidning.

IMG_9586

Sen tog jag en powerwalk med Carro och Morris. Så härligt eftersom det hade regnat hela lördagen och jag knappt rört på mig.

IMG_9590

Bästa med att ta en långpromenad är att man kan gå hem och njuta med gott samvete sen. Kan få ångest av att bara ligga hemma en hel dag men bara man tar sig ut en timme är det ju lugnt sen. Jag lagade lunch på gårkvällens rester när jag kom hem; rödspätta med sallad, citronsås och parmesan/koriander/chili-toppingen.

IMG_9632

På kvällen åt vi världens godaste maträtt och kollade på film och det var min lilla helg i bilder!

<3

  1. Måste bara säga att jag älskar din helg i bilder!! Satt i soffan och gick in på din blogg på mobilen men när jag såg att det var din helg i bilder tog jag upp datorn för att kunna läsa ordentligt haha

  2. Älskar när du tipsar om bra matställen! Förövrigt när du lägger upp matbilder :)) Tack för bästa bloggen vackra Forni!

  3. Hej fina!
    Jag skulle väldigt gärna veta vart ni köpt matgruppen? Så himla fint ju 🙂
    Kram

  4. Åh, alltså du är verkligen världsmästare på att porträttera din vardag/helg på en fint sätt. Tänk vad du inspirerar!

  5. Älskar din helg i bilder!!!

    Jag MÅSTE få veta hur du klarar av/orkar gå i klackar:D det är så snyggt men jag klarar inte av att hitta på något med klackar!

    Kram kram!

  6. Finns ingen blogg som jag gillar att läsa mer än din, du formulerar dig alltid så bra! Välskrivet och noggrant men ändå så himla personligt. Sen undrar jag vart ditt svarta linne är ifrån som du hade när ni powerwalkade? 🙂 grymt snyggt träningslinne (om det nu är ett träningslinne) kram <3

    1. Tack snälla du, vad fin du är! Jag har skrivit var det kommer ifrån precis under bilden hehe 🙂 Nike är svaret. Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi