WAKAKUU SALE STARTS NOW!

I samarbete med Wakakuu

IMG_9339

Röda flats från Chloe <3!

IMG_9345

Krämvit sjal från By Malene Birger

IMG_9351

Mockakjol från 2nd Day

IMG_9376

Världens finaste tunika från Tory Burch <3!!

HUR fina är mina nya pieces från Wakakuu? Wakakuu är ju en underbar konceptbutik som är belägen i Göteborg men de har även en galet bra webshop. Nu kör de upp till 50% sommarrea och jag säger bara passa på! Så otroligt fina grejer till grym kvalitet. Wakakuu samlar några av världens bästa varumärken inom mode och nu går det alltså att shoppa dem till 50% rabatt.

Jag är extra kär i mina röda Chloé-flats som kommer liva upp vilken sommaroutfit som helst… mums! Och min nya sommar-tunika från Tory Burch som jag kommer bo i på mina semestrar, dessutom på 30% rea från och med idag!

unnamed

Happy shopping my loves!

  1. Hej Forni! Jag och 3 kompisar till ska åka ut och bila i Italien i sommar för en vecka. Kan inte du dela med dig om tips man måste göra. Städer och byar. Mysiga matstället att besöka. Vi hade tänkt åka långt Amalfikusten. Vad man får räkna med penga mässigt osv. Läste Att du och din kille va iväg förra sommaren och är så nyfiken på vad du tycker vi borde göra! Älskar dig mysiga blogg och hur din personlighet lyser igenom, ha det bäst! Kram

  2. Hej fina forni! 25-27 Juli är vi två par i 25års åldern som har oplanerade planer i Stockholm (förutom Beyonce!!) dina bästa tips på vad vi inte får missa? Puss!

  3. Hej michaela!! Måste först och främst säga att jag verkligen älskar din blogg och du som person verkar så himla härlig, genuin och harmonisk. Jag personligen har en hat-kärlek till ämnet kärlek (kan man formulera sig så??), dvs egentligen gillar jag att diskutera det med mina närmsta vänner men samtidigt är jag så förbaskat feg att jag inte vågar berätta något. Så fort något blir för personligt slår jag på försvarsmekanismen och vågar varken erkänna för mig själv eller andra. ”Om jag blev ledsen för att han hånglade med henne i fredags? Hahahhaha guud nej, vi är ju ingenting egentligen!”.

    Okej halkade in på ett litet sidospår där, men hur som helst undrar jag om du inte hade kunnat börja med något slags ”forum” på din blogg där läsare får dela med sig av sina djupaste tankar och känslor angående kärlek, få lätta på hjärtat och dela med sig av både fina och fula stunder. Typ att du ber folk kommentera och sen delar med dig av några av de korta texterna i ett inlägg? Hade varit väldigt skönt att få dela med sig och skriva till något som inte bara är dagboken (det blir mer äkta på något sätt). Självklart hade det även varit roligt att läsa andras upplevelser, känna igen sig och så småning om kanske bli bättre på att öppna upp och faktiskt dela med sig till sina närmsta vänner också. Kram och tack för en underbart fin blogg! <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi