Women With och Rosendahls Trädgård

IMG_8983

Igår var jag på middag med det kvinnliga nätverket ”Women With”. Vi åt en lång och givande middag på Brillo som var fylld av intressanta samtal, karriärsnack, jobbsnack och en hel del skratt.

Här kan ni förresten läsa en liten artikel på Resumé om Women With!

IMG_8994

Det är väldigt härligt att omge sig av duktiga och starka kvinnor. Att lära känna, utbyta idéer och bolla tankar. Ser redan fram emot nästa middag.

IMG_9002

I morse vaknade jag vid kvart över sju av det fina vädret. Öppnade alla fönster i lägenheten på vid gavel och tog en lång dusch.

IMG_9011

Sen gick jag ut i det fina vädret för att möta upp Margaux och promenera till Rosendahls Trädgård.

IMG_9017

Där åt vi frukost och fick fotoskola av inredningssajten Houzz.

IMG_9021

Så mysigt att starta dagen med Alexia och min gamla kollega Rondek också!

IMG_9034

Promenerade till kontoret efter frukosten och jobbar undan i en rasande fart innan det vankas lunch och sedan mer festligheter. Dessa sommardagar är ju ljuvliga, jag bara hänger omkring på roliga saker men får ändå en massa gjort mellan allt. Antar att det är solen som ger extra mycket energi – har haft en riktigt bra vecka både jobbmässigt och privat. Jaja puss!

  1. Hej fina! Vad är det för fint linne/klänning du har på dig? Kan du inte visa en helbild på den? 🙂 Så inne på plisserat just nu!

  2. Härligt med en fin vecka. Minns allt som varit bra för att få in hjärnan på gladtankar o hjälp den skapa nya gladtankar. /hobbypsykologen 😉

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi