IM A GLITTERISTA

I samarbete med Glitter

IMG_8840

IMG_8848

IMG_8844

Nu så kommer jag med en trevlig nyhet till er!

Glitter har nämligen öppnat webshop! Glitter känner nog alla av er till – en butikskedja som säljer accessoarer och hårprodukter där man alltid hittar något man vill ha. Nu öppnar de webshop för att göra det mer lättillgängligt för alla att shoppa Glitter. Jag har alltid shoppat håraccessoarer på Glitter – hårsnoddar, klämmor, hårnålar och så hårmunkar när jag vill ha en stor knut men nu när jag skulle beställa hem från deras webshop hittade jag även massa fina smycken. Såklart kunde jag inte hålla mig helt från hår-shoppingen utan lite klämmor och en Babyliss Curl Secret fick också följa med hem. Babyliss Curl Secret lockar ju håret på en helt ny nivå och för mig som fortfarande inte kan locka håret med lock eller plattång så passar denna produkt perfekt. Nu blir det Hollywood-lockar hela sommaren!

IMG_8851

Hur fint var detta tunna choker-halsband i guld? Så snyggt i sommar när man är brun!

IMG_8855

Den här ska jag ha i håret på midsommar eller vira runt en knut på huvudet på någon sommarfest!

IMG_8860

Jag har letat efter ett enkelt vristband ett tag, tycker det är så fint och så är det vackert när man yogar. Det här i guld med tunna löv passade mig perfekt. Extra snyggt blev det till mina nya skor också!

Ni får 20% rabatt på hela sortimentet på Glitters webshop via mig om ni anger rabattkoden ”Michaela20” i kassan ända fram till söndag den 5:e juni, alltså fem dagar framåt.
In och shoppa här (klick!)

P.s! Posta en bild på Instagram med dina bästa Glitter-produkter och hashtaga #glitterista så sprider Glitter en Glitterista i veckan i sina kanaler


Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi