Bokomslag: Jag är inte perfekt, tyvärr

Så var dagen här, dagen då jag visar er bokomslaget för min tredje bok som släpps i september. Här är den!

Jagarinteperfekt

Jag är inte perfekt, tyvärr

”Jag är inte perfekt, tyvärr” är en handbok om ångest som jag tror och hoppas att alla kvinnor där ute kan ha nytta av att bläddra i. Den är fylld av tips, tricks, verktyg, lärdomar och min egen historia. Min tanke är att du som läser boken ska få lära dig om dig själv, om ångest och om hur du kan hantera den.

Åh, jag hoppas att ni kommer tycka om den. Jag är så himla glad över det fina omslaget i mintgrönt som är skapat av Eva Lindeberg. Gillar ni det?

Redan nu kan ni bevaka boken på Adlibrisklicka här för att bevaka så att du inte missar den när den kommer!

 1. Shit vad jag behöver den där boken, har senaste året jobbar stenhårt för att bli av med ångest och de höga krav jag ställer på mig själv. Kul att se hur dina tips och trix skiljer sig från de jag använder idag.

 2. Så himla fint omslag! Verkligen så jäkla fint. Och himla du! Längtar tills boken kommer ut. All lycka!

 3. Åh, ska bli så spännande! Har inte läst dina böcker förut, men denna vill jag verkligen lägga vantarna på!

 4. Så himla fin! Du slutar då aldrig att inspirera. Ser framemot att ha boken liggandes hemma, både som inredningsdetalj och som läsning!

 5. Helt fantastiskt med en sådan här bok! Tack Forni för att du vågar lyfta och prata om ångest som ung, framgångsrik kvinna! Vi är många som behöver den ??

 6. Jag jublar lik som alla andra ovan! Så roligt att den snart är här. Längtat. Har en fråga också. Jag har båda dina tidigare böcker. När jag följde länken i inlägget till Adlibris så såg jag att ”En bok om kärlek” hade ett omslag av dig sittandes i en vit klänning, men min bok ”En bok om kärlek” är helt rosa. Så jag undrar, hur kommer det sig? Skiljer sig min bok som är rosa, från den med dig i vit klänning? Hoppas du förstår frågan, svårt att förklara. Kram

  1. Åh, ser också fram emot att läsa!

   Jag har också den med rosa omslag, den kom ju för ganska längesedan så jag tänker att den kanske tryckts på nytt och då med annat omslag? Men annars vill jag också gärna veta om man får något ”extra” med den nya. 🙂

 7. Har en fråga till nästa frågerunda. I en textför länge sedan skrev du att du inte ville att någon skulle sucka och tycka du var jobbig när du grät i en partners närhet. Hur reagerar din pojkvän idag på när du är ledsen om eller för något i relationen?

 8. åh vad fin den är, ser verkligen fram emot att läsa den! kommer få stå framme i min nya (första!) lägenhet tillsammans med dina andra böcker 🙂

 9. Superfin ku! Och bra titel. 🙂
  Vilken bra höst det kommer bli. Du . Sandra Beijer och flora Wikström släpper bok. Pepp på alla tre!!

 10. Va bra du var i margaux video. Så fin och härlig! Du verkar vara en bra vän som sprider positiv energi! Du har så himla fint hår också!

 11. Men HUUUR sjukt Michaela!
  Jag googlade idag efter en bok som kan hjälpa en på traven med min ångest och hjälpa en att vara snällare mot sig själv! Känner ett sådant extremt stort behov av att läsa något som detta. Vill bli bättre på att älska mig själv. Sån tajmning! Nu önskar jag bara det var september haha

 12. Åh så jag längtar! (Har i och för sig längtat sedan du släppte bomben, hehe… <3) Bevakar den såklart! Superfint omslag också 🙂 Mina favoritfärger!!

 13. Längtar så otroligt efter denna bok!
  Jag köpte dina andra två så fort de gavs ut och jag läser dom fortfarande ibland när jag vill fnittra eller när jag känner mig ledsen.. för du förstår!

  Kram på dig världens bästa Michaela och tack för att du är du!

 14. Kul att du inte är på omslaget, bra menar jag! Förstå mig rätt , du är snygg på de andra två, men jag tycker att bilder i allmänhet är opassande för omslag. Böcker ska vara ord inte bilder!

 15. Men gud vilket fint omslag! Definitivt en sådan där bok som man vill ha framme jämt bara för att den är så jäkla snygg 🙂 Ser fram emot att få läsa den! <3

 16. Åhh va fint!! Kommer garanterat att köpa den så fort jag får möjlighet! Älskar din andra bok Om att älska

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi