MONDAY

Glad måndagsförmiddag mina hjärtan!

Jag sitter på kontoret och korrläser, för bästa fokus håller jag mig borta från nätet men ville kika in och säga hej. Min helg i bilder kommer i eftermiddag så lite ordning och reda blir det ändå! Hoppas ni får en mysig måndag och njuter av det strålande vädret – att gå till jobbet i bara ett linne är ju sån lyx så man orkar inte.

Processed with VSCO with hb1 preset

Jag och Jossan i fredags, snodde bilden från henne <3

  1. Hej fina Michaela!
    Jag är i behov av att prata med någon och har efter månader av grubblande bestämt mig för att söka hjälp hos en psykolog. Min fråga: vart vänder man sig? Kan du rekommendera någon som du gått till? Känner mig lost på den fronten…
    Ha en fantastisk dag, kram!

  2. Hej Michaela,

    Något som hade varit kul att läsa är hur det är att ha vuxit upp med italienskt påbrå. Vilka skillnaderna är mellan Italien och Sverige? Och om du har några tips när det kommer min framtida Italien resa! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi