Färgglada drinkar, romantisk middag och mors dag

IMG_8863

Jag började helgen med ett besök på Hallwylska Palatset!

IMG_8866

Jag hade nämligen bokat in en aw med Sofie. Vi drack sommardrinkar och pratade ikapp, så mysigt.

IMG_8870

Sen sprang jag upp till Daphnes för en romantisk middag med Mira!

IMG_8867

Jag åt kalvschnitzel med massa goda tillbehör så pratade vi om kärlek. Man hinner ju inte alltid umgås med sina vänner men det är så härligt när man får till det <3

När jag kom hem kollade jag på Hunger Games och somnade innan klockan elva. Så skönt.

IMG_8879

I lördags vaknade jag vid nio, utvilad och redo för en ny dag. Läste Solo till frukosten där jag var med både en och två gånger – ett reportage om hur man gör för att få sin bok utgiven och ett reportage om sommarsemester!

IMG_8875

Så åt vi smarriga muffins eftersom det var muffinsens dag i fredags :)))

IMG_8883

Vid lunchtid tog jag en promenad med Carro runt Djurgården. Vi åt lunch i trädgårdscaféet på Villa Gothem efter sex kilometers powerwalk. En räkmacka och en äpplejuice blev det.

IMG_8890

När kvällen kom korkade vi upp roséchampagne hemma, lördagslyx!

IMG_8888

Sen ställde jag mig i köket och började laga mat. Det skulle lagas lasagne, livets rätt.

IMG_8892

Sam och Emma kom över för att göra oss sällskap på middagen så drack vi pangvin och åt lasagne tills vi inte kunde röra oss. Vi passade Morris kvällen till ära eftersom Carro skulle iväg på fest så han och Hugo (Sam och Emmas hund) lekte runt som galningar hemma. Tror vi alla somnade RÄTT gott efter denna kväll.

IMG_8897

Igår var det söndag och vi åt acaibowl till frukost!

IMG_8904

Vi var bara hemma och jobbade, kollade på film och hängde omkring hela dagen men när eftermiddagen kom tog vi oss ut!

IMG_8906

Mot Timmy och Sofia för att fira Mors dag!

Jag hade på mig linnet från Soft Goat (adlink) som jag spanade in i förra veckan (klick!), byxor från Zara, väska från Gucci, brillor från Celine och Stan Smiths på fötterna.

IMG_8913

Både Sofia och D’s mammor var i Spanien så vi firade mamma allihopa.

IMG_8920

Timmy lagade en grym burgare till middag. Jesus så god den var, det bara droppade om den. Nom nom nom.

IMG_8933

Sen hade Sofia lagat en nutella-kladdkaka, GUUUUUUUUUUUUD vad god den var, det var helt galet, måste nog fråga om receptet till er för ni kommer vilja laga den  senast imorgon.

IMG_8923

När klockan slog nio gick vi hem och kollade på en film, True Story, kan verkligen rekommendera den. Och det var min helg i bilder!

<3

 1. Hur har det gått med balkongen? Tycker också det är vääääldigt svårt med min…

 2. Hej Michaela! Vill bara säga först att jag Tycker om din blogg så mycket och längtar tills din bok kommer ut!! 🙂
  Lagar du din lasagne från scratch eller sån färdig kryddmix? Kan du inte lägga ut recept om du gör den själv. Ääälskar lasagne 🙂
  Kram emilia

 3. Du som är mycket för det estetiskt vackra och dukar så fint till allt du äter, dra en tandpetare eller skaftet från en tesked (något väldigt smalt i alla fall) genom espressopricken i din cappuccino så blir det ett hjärta istället för en prick, bara ett tips.. tänkte att du kanske skulle uppskatta lite barista hemligheter 🙂 Kram

 4. Hej Michaela 🙂

  Vill först och främst säga tack för en underbar blogg – helt klart favorit. Nu när jag börjar samla på mig inredningsprylar för att flytta hemifrån har du gett mig såå mkt inspo så tack för den oxå 😛 Men nu till ämnet; har jag fel, eller läste jag någonstans att du kunde tänka dig att arbeta som psykolog om du skulle ändra jobbinriktning helt? Eller har jag kommit på det själv?

  Funderar på att plugga inom psykolog så blev lite nyfiken.. Kram!

 5. Vill så gärna ha receptet på acaibowlen, skulle du kunna lägga upp den i ett inlägg? 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi