DRÖMBOSTAD

Jag älskar ju vår lägenhet, men ibland ramlar man över dyrgripar från en annan värld. Den här bostaden som Eklund Stockholm New York säljer är verkligen min drömbostad. Den har allt, jag får nästan ont i hjärtat när jag tittar på bilderna. Tänk att bo såhär när man har en familj i framtiden – med en lummig trädgård men samtidigt mitt i stan. En dröm.

Se och njut!

5288255

5288257

5288259

5288243

5288245

5288239

5288249

5288241

5288233

5288235

Finns här (klick) för den intresserade. Om jag ändå hade haft 22 miljoner haha…

  1. Föööööör fint!!! Undrar alltid vart folk ska flytta när de säljer så här fina hem…. haha

  2. Tycker det är så kul att fantisera om vem som bor i bostadsannonserna. Det står att det inte finns något befintligt kök haha! Undrar om det är folk som alltid äter ute? Eller om de påbörjade en renovering och sen av någon anledning bestämde sig för att sälja omedelbart… Så 22 mille + att man måste fixa kök själv 😀 Men helt underbar stadsträdgård!

  3. Men såååå underbar! Vilken dröm!
    Nått jag funderat länge på är varför du skriver (klick) efter länkarna? Är dina läsare tröga så de innefattar att där en länk annars, är det för att visa att det är en adlink eller bara för att du tycker det är snyggt? Inser att det mkt väl kan va jag som framstår som korkad med min fråga för kanske är det uppenbart för andra, men har verkligen funderat såååå himla länge. Är ingen reklam-polis heller utan bar nyfiken då jag inte fattat grejen. 🙂

    1. Hej! Bara för att det står (klick!) betyder det inte att det är reklam 🙂 Det är bara reklam om jag har markerat inlägget med ”I samarbete med” eller ”Innehåller adlinks!”. Jag skriver (klick!) för att i vissa mobiler eller webbläsare syns det inte att vissa ord är fetmarkerade och då kan det vara svårt att se om de är länkade eller inte 🙂

      1. Ahaaa då förstår jag. Jag trodde inte att det var reklam utan hade bara inte fattat varför. Nu är det däremot glasklart. 🙂 visste inte riktigt hur jag kunde ställa frågan utan att det skulle tolkas som att jag försökte hitta dold reklam. Den hetsjakten som pågår nu i många bloggares kommentarsfält tycker jag är lite löjlig.

  4. Inget kök men det är lika bra, tycker inte att de lyckades med badrummet. Det känns billigt och katalogaktigt. Och Lärkstan är alldeles för långt från Djurgården. Nice annars.

    1. Ett kök går ju att fixa med hjälp av renovering. Klart att närhet till Djurgården är mysigt, vi bor ett stenkast därifrån nu, men det är långt ifrån ett krav från mitt håll. Jag älskar lärkstan!

  5. Som någon skriver ovan – smaken är som baken… otroligt fin lgh, men min dröm är att mina framtida barn ska få växa upp i hus i ett villaområde där dom själva kan cykla på gatan, gå till en närliggande lekplats, bygga koja i närliggande skogsdunge osv… svår mitt i stan 🙂 Men vill man bo i stan så håller jag med om att hjärtat klappar till lite extra 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi