SEE U ON THURSDAY!

dd729cad858ebffe80e1b0da5369ec42

f73433157f940a1c6edd668848ec4cbe

f24ccc357537f6c3336829f05c1b2146

MAJ GOD vad jag är sugen på sommarshopping. Har redan klickat hem flera nya plagg som snällt ligger och väntar på att få packas med på semestern. Har ingen semester bokad än bara men det där löser sig haha.

Självklart bidrar vädret till detta otroliga shoppingsug. Jag vill uppdatera garderoben! Har suttit på balkongen och jobbar hela dagen idag (att man kan sitta på balkongen i klänning hela dagen i början på maj känns som lyx) och mellan jobbpassen har jag surfat Pinterest för inspiration till sommargarderoben. Har ett bra hum om hur jag kommer se ut 😉

Jaja det var egentligen inte det jag tänkte blogga om, utan jag tänkte säga att det är så roligt att så många av er ville komma på torsdagens event tillsammans med Day i deras butik! Eventet är fullt och jag ser fram emot att träffa er som hann knipa en plats där. Och för er som vill uppdatera sommargarderoben på torsdag – go nuts med tanke på att de kör 20%! Annars ser jag fram emot att mingla med er alla. Vi ses där, xx!

  1. Det råkar inte ha kommit in två återbud? I så fall skulle jag gärna vilja ha de platserna o ta med min bestie dit! Snälla mejla i så fall. Men förstår förstås om det är fullt och ni redan har andra på reservlistan! Puss!
    annamartinaolsson@gmail.com

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi