Guided by Style

Idag åker jag till Paris för att testa Gina Tricots nya Guided by Style. Jag har valt att ta med mig min älskade mamma och förutom att hon ska få välja ut sin födelsedagspresent (!) har jag också valt ut ett gäng olika tips som jag har fått av Guided by Style som vi ska testa när vi är i Paris!

Guided by Style är ju en stadsguide med tanken att basera hela guider på stil. Tre till fyra olika kvinnor i Paris, Berlin och London har alltså fått sätta ihop sina bästa tips för dagtid, kvällstid och natt-tid. Ett roligt, unikt och nytt sätt att bygga stadsguider på och för mig som ständigt reser och ständigt letar efter de bästa guiderna, känns det här helrätt. Det ska bli riktigt kul att testa Paris-kvinnornas olika tips efter att ha varit inne på deras guider och jag lovar er en full uppdatering om resan när jag kommit hem!

Inlägget skrivs i samarbete med Gina Tricot

  1. Gå på Favst! Bästa utestället med massa coola parisare och bra musik! Var där vid typ 20.30 så är det kvällssol 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi