Den Stora Födelsedagen

IMG_8031

I torsdags var det Den Stora Födelsedagen! Min mamma fyllde 50 år! Men det var inte den enda födelsedagen, min pappa fyllde nämligen 53 år också. För er nya läsare kan jag berätta att mina föräldrar fyller år på samma dag! Så himla knäpp grej. Däremot så blir det fokus på den som fyller jämt när det händer en gång var tionde år, annars firar vi dem lika mycket båda två på samma dag 🙂

IMG_8036

Efter födelsedagsfrukost åkte jag, Timmy och D till matbutiken och handlade hem allt som behövdes för en härlig lunch.

IMG_8040

Vi hade köpt isfacklor, tutor och ballonger så sjöng vi och mamma fick sin present från oss (och Sofia, Timmys flickvän, som tyvärr inte kunde vara med den här resan pga jobb 🙁 <3).

IMG_8067

På eftermiddagen hängde vi hemma innan det var dags att göra sig i ordning för födelsedags-middag.

IMG_8081

Världens snyggaste pappa och bror.

IMG_8091

Vi åt middag på Serisso 47 i Trapani där vi bad dem ta in blandade fiskrätter som de rekommenderade. Vi åt sju rätter totalt, bland annat den här soppan på kikärtor som var toppad med bläckfisk, tomater, basilikasås och massa andra goda grejer.

IMG_8096

Grattis grattis grattis!

IMG_8098

Vi avslutade med att dela på massa desserter och vid midnatt åkte vi tillbaka hem, glada och trötta efter ett underbart födelsedagsfirande.

  1. Vill du ha en kommentar eller två? Kolla då in min blogg och lämna en kommentar så jag vet! 🙂

  2. Hej Michaela,
    Jag vill bara att du ska veta att jag verkligen längtar tills du släpper din bok om ångest. Jag har följt dig länge och har alltid tyckt om sättet du skriver på och du verkar verkligen vara så härlig. Jag har lyssnar på flera podcasts på sista tiden där du har närvarat, bland annat avisnodden, och jag vill bara säga att du verkligen inspirerar och jag känner så mycket igen mig i det du beskriver om känslor, ångest osv. Hur du har lätt för att känna och hur du känner så mycket hela tiden. Jag vill att du ska veta hur mycket du sätter ord på mina känslor som jag har jobbigt att ta intu med. Du ska veta att dina insatser i alla dessa podcasts och hur du skriver och pratar om känslor och ångest, samt om småsaker som livsglädje osv. hjälper mig att få balans i livet genrealt. Därför längtar jag så mycket tills du släpper din bok. Att du pratar öppet om hur du känner, hur mycket du känner och sedan hur din bok kommer vara skriven så sätter du verkligen ord på mina tankar och känslor och det är så skönt för en orolig själ som mig att veta att det faktiskt är ”normalt” eller iaf finns andra som känner som jag. Jag kommer köpa din bok direkt när den kommer ut och längtar så mycket. Tror verkligen att den kan vara bra för mig och jag vill bara att du ska veta hur mycket jag uppskattar dig och allt du delar med dig av. Du är en stor inspiration Michela. Många kramar till dig. Tack <3

  3. Dina föräldrar verkar ju vara alldeles underbara filurer! Jag blir alldeles glad av att bara se dom 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi