CELEBRATION OUTFIT


Såhär såg jag ut igår när vi firade födelsedag! Känner på mig att den här shortsdressen kommer användas flitigt i sommar…

Shortsdress från Zara, skor från Asos, väska från Gucci

 1. Hej Michaela,
  Tack för en fin blogg! 🙂 Jag funderar att beställa skorna du har på bilden till mitt bröllop, men jag vill väldigt gärna ha ett par skor som är helt ok bekväma. Hur tycker du dom är att gå i en längre stund? Hoppas du får en fortsatt härlig semester!
  Kram

  1. De funkar absolut i en helkväll för mig! Tror det är väldigt personligt men jag säger kör. Kram!

 2. Fint! Har tänkt på en sak angående dina kläder. Tycker att allt du bär är så sjukt fint! Asså verkligen menar allvar, och ämnar så fint att jag vill springa och köpa allt du har (observera vill). Men grejen är att det inte alls är min stil och jag skulle nog inte heller passa i dem. Skulle jag sett de kläderna du har på dig i affärerna skulle jag inte ens lägga märket till dem. Så det jag kommit fram till är att jag tycker att du bär upp kläder med en sån jävla pondus, det känns verkligen som vartenda klädesplagg är omsorgsfullt valt och att du känns så powerig i dem. Låter så himla flummig och knäppt när jag skriver det men det är verkligen något jag tänkt på när jag ser dina outfits och något jag beundrar!!! Asså detta blev så knäppt men hoppas du förstår lite vad jag menar iaf 🙂

   1. Måste bara säga att jag tänkt samma tanke så många gånger! Du är en sån inspirationskälla 🙂

 3. Är shortsdressen ute i butik nu? Försökte leta efter den, men hittade inte den i Stockholm..

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi