Event: Michaela Forni x Day Birger et Mikkelsen

Kära vänner,

Den 12:e maj har jag tillsammans med Day Birger et Mikkelsen ett event i deras butik på Mäster Samuelsgatan 5 (Biblioteksstan) i Stockholm. Mellan 18-20 kommer vi att mingla, shoppa, dricka rosé, lyssna på härlig musik av en grym dj och hänga tillsammans. Day bjuder på 20% rabatt på hela sortimentet (!) och jag ställer upp som smakråd under hela kvällen. Deras vår och sommarkollektion är magisk så om ni ska på bröllop, letar midsommarklänning eller bara vill vara kittad till semestern så kommer ni garanterat att hitta en massa fint i butiken.

Extra roligt känns det här eftersom jag inte har hållit i ett läsarevent i en butik på flera år. Jag vill gärna att det ska kännas rätt och mysigt när vi ses och tillsammans med Day i deras magiska butik kan jag inte tänka mig några bättre förutsättningar.

Osa gör ni här (klick!). Det är begränsat antal platser så först till kvarn, men osa bara om du verkligen kan komma. Det är 18 års gräns på eventet.

Jag ser så mycket fram emot att ses den 12:e maj hos Day! Osa på en gång! Puss!

DayxMichaelaForni

Uppdatering: Eventet är nästan fullsatt och osa-länken är stängd (!), så kul att så många vill komma! Dock har vi 20 platser kvar, mejla therese.hellstrom@day.dk och skriv att du vill gå på eventet så skriver hon upp dig och en eventuell vän. Först till kvarn! Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi