Vinn styling och 10 000kr att shoppa för i Gränbystaden

GRAN0007_Facebook_2048x1365px

Listen up Uppsala – nu kan ni vinna 10 000kr och personal shopping med mig i Gränbystaden!

Nu har jag en riktigt rolig grej på gång tillsammans med shoppingcentrumet Gränbystaden (klick!) som ligger i Uppsala. Det är nämligen så att de utökar deras shoppingstråk med butiker som b.la. Gant & Volt, och i samband med detta har de en stor shoppingtävling med ingen mindre än… mig!

Hur man tävlar?

Shoppa för minst 300kr i Gränby Centrum så får du en tävlingskupong. Där delar du med dig av ditt bästa stylingtips (typ ”En vit skjorta funkar alltid!” eller ”Markera midjan om du vill framhäva dina former!”) så är du med och tävlar om en personal shopping-session med mig där du också får 10 000kr (!!!) att shoppa för. Din tävlingskupong lämnar du sedan i den rosa brevlådan på torget. Så fet tävling och speciellt kul eftersom jag inte har gjort den här typen av personal shopping på många år, men älskar just att jobba med personlig stil.

Tävlingen startar den 28:e april och avslutas den 1:a maj, alltså nu på torsdag till söndag. Stylingsessionen äger rum den 15:e maj i Gränby Centrum.

Hoppas, hoppas att någon av er bloggläsare kammar hem den här roliga tävlingen! Vilken heldag vi ska ha tillsammans <3

Ni kan läsa mer om tävlingen på Gränbystaden.se (klick!), deras Facebook-sida eller deras Instagram.

I samarbete med Gränbystaden

  1. Gud vad roligt att du gör saker utanför Stockholm!!! Som Uppsalabo och forni-bloggläsare får man passa på att tävla! Ha en fortsatt trevlig resa!

  2. Behöver du ett lån ??? Vårt företagsnamn är Sion Financial Services Limited, vi ger ut lån till intresserade kunder som söker för lån för att förbättra sin verksamhet, kan vi hjälpa dig med ett lån på upp till € 15 miljoner. Vi kan hjälpa dig genom att låna pengar för att starta ett företag eller utöka din befintliga verksamhet, erbjuder vi även personliga lån, auto lån, lån till företag, bolån, jordbrukslån , eller ett lån av någon anledning etc. Om du behöver en lån idag kontakta oss. Vi kan låna upp till 15 miljoner euro. Maila oss att gälla: zionloan1@gmail.com

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi