Aperitivo o’clock


Här sitter jag vid poolen utanför huset och inväntar en aperol spritz som Timmy just nu svänger ihop. Pappa står och steker salsiccia, salladen står på bordet och det är uppdukat på terassen i skuggan, alla är redo för en lunch i huset. Önskar nog ingenting mer av livet än just detta. Om några timmar ska vi besöka en vingård och gå på vinprovning, ser fram emot det! 

Min fina kaftan/klänning kommer från Day Birger et Mikkelsen, ska göra en jätterolig grej med dem som ni får veta mer om imorgon eller på torsdag! 

  1. Hej Michaela,
    Tack för att din blogg och att du väljer att dela ditt liv med oss. Jag blir alltid så varm i hjärtat när jag går in i din blogg och får så mycket inspiration till livet.

    Jag ska till Sicilien i sommar med min pojkvän (vår första resa ihop – iiih!) och vi ska troligtvis till Trapani!

    Har du möjlighet att ge dina bästa tips för Trapani eller Sicilien i allmänhet? Vore mycket uppskattat!

    När du har bloggtorka så vore det också underbart att få läsa om din och D’s första resa tillsammans och generellt hur det är att resa med en pojkvän. Jag kommer ihåg ditt och Dasha’s podd-avsnitt om just detta – det var fantastiskt roligt!

    Tack underbara Michaela för att du fortsätter som du gör 🙂

    Tusen kramar!

  2. Hej Michaela!
    Hoppas du har en fantastisk semester 🙂 Jag har en fråga! Skulle inte du kunna skriva ett inlägg med tips om vart i Italien man ska åka? Vi håller nämligen på att kika runt lite 🙂 gärna något vid vatten <3

  3. Jag har varit i Italien en gång och när jag ser dina bilder och din kärlek för Italien så längtar jag tillbaka!

    Sen har jag en fråga som inte har något med detta inlägg och göra, men att du kanske kan ta med i nästa frågestund? Jag och min pojkvän vill flytta till Stockholm men ingen utav oss har någonsin stått med i bostadskö! Jag har ju lyssnat på din podd med dasha innan och minns att Du berättade att du och Petra delade på lägenhet ihop när ni bar yngre? Undrar bara vad är dina tips? Vad kan man göra om man inte vill köpa på direkten? Jag vet att det nästan är omöjligt men det skadad inte med tips!
    Kram!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi