En torsdag i bilder

IMG_7001

Igår hade vi vår tävlingsdag med vinnarna ur vår Eurocard-tävling, där man kunde vinna en heldag med mig och Joanna. Dagen började vi två-tiden då vinnarna fick checka in på HTL HotelsKungsgatan där de skulle bo över natten.

IMG_7005

När de hade checkat in drack vi eftermiddags-te på Wienercaféet och lärde känna varandra.

IMG_6976

Sen gick vi upp till Gina Tricots showroom för fika och rundtur!

IMG_6974

Emily, Joanna, jag och Amanda

IMG_6975

Hos Gina Tricot snackade vi skit och spanade på vårnyheter. Tack snälla tjejer för att vi fick komma förbi och säga hej! Alltid lika trevligt i deras showroom.

IMG_6978

Jag var klädd i nya byxor från Zara och topp från Cubus.

IMG_6979

De är sååå sköna och härliga mina nya byxor, vill bo i dem!

5

Nästa stopp blev Bangerhead där tjejerna fick håret stylade. Gabbi är ett proffs på hår alltså, båda såg ut som Hollywood-stjärnor när de var klara!

IMG_7006

Efter ett glas bubbel på Taverna Brillo gick vi vidare till Milles för att avnjuta en härlig middag tillsammans.

IMG_7007

Där satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord, när vi var klara tog vi en drink på deras uteservering och fortsatte pratet innan vi kramades hej då och god natt.

IMG_6999

I morse fick jag ett mms av Amanda med den här härliga frukostbuffén som fick avsluta deras resa.

Jag måste säga det att jag slutar aldrig förvånas över vilka härliga, smarta och roliga tjejer det är som följer den här bloggen. Wow är det enda jag kan säga. Jag är så tacksam för alla briljanta kvinnor som tittar in här varje dag! Det är så kul att få hänga med er. Tack Amanda, Emily, Joanna och Eurocard Platinum för en sån underbar dag!

  1. Hej Forni, kom att tänka på en tävling som du hade för ett tag sen och undrar om du kontakten vinnaren? Från det här inlägget: http://www.forni.se/2016/03/15/vinn-en-goodiebag/#comments

    Jag har varit bortrest ett tag så jag kankse missat om du skrivit det i något inlägg, inte kunnat följa bloggen lika noggrant som vanligt eftersom wi-fi varit dåligt. Ber om ursäkt isåfall! 🙂 kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi