HEJ!

Priset man får betala för en härlig semester men med dåligt internet? En överfull inkorg haha. Jesus vad mycket mejl som ska brännas av idag.

I eftermiddag ska jag dock sticka iväg och möta upp Joanna och våra två vinnare i Eurocard-tävlingen som vi hade tidigare i år! En heldag med våra vinnare väntar, bilder från dagen får ni se imorgon såklart. Men vi hörs lite senare igen, ville bara kika in och säga hej <3

NG-2009-13_Omslag

I brist på bildmaterial… jag på omslaget av Nöjesguiden 2009! Hehe lille gullis…

    1. Hej fina! Det är för att din cache inte rensats tror jag? Annars är det väääldigt märkligt haha. Testa på en annan webbläsare eller rensa cachen och säg till om det fortf inte funkar sen (för då är det läge att bli orolig!) PUSS

  1. Åh vad jag minns det där omslaget! Gick gymnasiet då och hade den i min Fina Bilder-mapp på skoldatorn <3 Sen kopierade jag looken lite och klädde ut mig till mimmi pigg på halloween med håret i två bollar och lösfransar uppe och nere! Vad tiden går, haha. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi