Jordgubbsglass och pizza

IMG_6859

Dessert efter en magisk lunch i måndags

IMG_6863

Rosa himmel och körsbärsträd

IMG_6861

Finns det något vackrare än när de står i full blom?

IMG_6924

Timmy, Nonna, Nonno och Spillo

IMG_6934

Såhär glad är man när man promenerar vid hamnen i 23 grader med de man älskar

IMG_6944

Glass!

IMG_6945

Lyckan när de hade både jordgubb och en kakdeg + chokladkross-smak i laktosfritt på Romana, vårt favvoställe när det kommer till glass.

IMG_6952

Pizza sista kvällen i stan, Timmy tog en extra stor pizza, hahaha, för sjuk. Den bredvid är min och det var ändå en ganska stor pizza för att vara en ”vanlig”, så ni kan ju tänka er hans pizza-size. Helt sjukt att han fick i sig allt.

Här är sista bilderna från vår lilla tripp! Nu sitter vi på flygplatsen och har precis sagt hej då till nonna och nonno. Saknar dem redan. Om några timmar landar jag i Stockholm och sen är jag uppbokad fram tills mitten på maj ungefär haha. Det är alltid så på våren och hösten. Tur att det är så mycket roligt inplanerat nu!

 1. Ser såååå mysigt ut!! Du har säkert svarat på detta förut, men undrar bara vilket språk ni pratar med varandra? Kan du italienska/de svenska? Tack för bästa bloggen 🙂 <3

 2. Hoppas du vet att det är omöjligt att komma in på din blogg på mobilen tack vara Sienna Miller reklamen som du får sponsrade kläder ifrån! 🙂

 3. Tja Forni! Jag har aldrig varit i Italien, men jag känner liksom att hela kroppen bara skriker efter att åka dit! Vilken stad borde jag åka till först? Vill ha stadspuls, kultur, nattliv, shopping och kanske en strand. Eller ännu roligare om du kunde skriva en guide till dina favvostäder i Italien! <3 Thx för bästa bloggen evah! Kramisar

 4. Låter som ni har haft det jättehärligt! ? Jag kan inte komma in på din blogg via min mobil (en Nokia) pga Lindexreklamen. Den är över hela sidan och det går inte att swipa bort den.

 5. Jag älskar verkligen hur din blogg är uppstyrd – med ”snapshots” och heller inte så farligt redigerade bilder. Den sticker ut och är inte som alla andras. Tack för att man alltid finner så mycket inspiration och aldrig blir trött på att gå in här för att få sig en daglig dos av Forni.

  Jag har en och annan fråga till dig som du gärna får ta upp i nästa frågestunds inlägg:

  – Har du känt i början av en ”dejtingperiod” att det känns jobbigt att höra av sig eller skriva till en kille för du är orolig att han ska tycka du är störig eller för ”på”? Alltså att du som är först med att höra av dig, varje gång tvekar in i det sista om du ska slänga iväg smset/en snap eller inte? Jag vill verkligen komma över den spärren, det känns så mycket mer attraktivt mot mig själv och mot killen. Jag vill verkligen vara försiktig nu i början så han inte tröttnar på mig men efter vår första träff blev jag lite tagen, haha! Dina 5 bästa dejtingtips? Please!

  – Om det fanns en maträtt som du skulle äta varje dag för resten av ditt liv, vilken hade det varit?

  – Jag har nu i början av året satt upp mål för mig själv att jag ska vara mer ärlig mot mig själv, bygga upp mer respekt för mitt välmående och prioritera mina medmänniskor, kanske rensa bort en och annan så kallad ”vän”. Är det normalt att tänka så när man är så ung som jag är tycker du, hur fungerade du när du var 20 år? Ofta är det ju mycket status man går efter, att den som har flest vänner vinner. Jag trivs så mycket bättre med att ha få, lite närmre och mer genuina sådana.

  Du är bäst, puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi