Dagens

IMG_6830

IMG_6833

IMG_6840

Topp från Sienna Miller för Lindex (släpps på torsdag!), byxor från Lindex, kappa från Oui, skor köpta i en liten butik här i Italien och solglasögon från Dolce & Gabbana

Såhär såg jag ut idag när vi åt världens härligaste lunch <333. Rimini bjuder på 19 grader, sol, körsbär och persiko-träd som står i full blom och grönska överallt. Åh vad jag njuter av att få förtur till våren! Jag är så glad över att vara här under dessa dagar.

  1. Hej! Detta har inget med inlägget att göra och vet att du förmodligen får massvis av liknande frågor, men känner att du känns klok och behöver ett stöd. Jag är 18 år, har aldrig haft en kille och därmed oskuld. Ofta känner jag press, att jag aldrig haft någon- inte ens på dagis liksom (tyckte det var konstigt/onödigt att man skulle ha en kille i typ en dag). Och sedan när jag blev äldre har jag alltid sagt till mig själv att jag ska ha en kille som älskar mig för den jag är, inte för att jag är lång, blond och smal dansare. Men ibland kommer fortfarande stunder där jag blir förvirrad, tvivlar på mig själv osv varför jag inte har en kille, förlorat min oskuld eller kysst en kille. Jag skulle väldigt gärna ha en kille att dela livet med, men det känns inte som tinder är min grej…
    Kram, och tack för en underbar blogg!

  2. Blir så avis på dig! Jag har släkt i både Bologna och Rimini också och få saker slår våren i Italien alltså. Besök Hasta Luego på Piazzetta San Martino för urgod pizza och ascool stämning, mina släktingar som äger det stället! Njut av Rimini och hälsa det från mig 🙂 Kramar!

  3. Hej Michaela! Det här har inget med inlägget att göra, som tjejen högst upp skrivit du verkar klok, så behöver typ höra någon annans åsikt och kanske få lite råd, och mest för att få höra det från någon jag inte känner, vill lixom inte att någon håller med mig för att den är min vän. Men nu till saken, jag fyller 25 snart och har varit tillsammans med min pojkvän i snart 9 år, vi kom in i en diskussionen igår kväll, om typ killar/tjejer, och kardashians systrarna, han och grabbarna har tydligen haft något snack om vem av systrarna som är wifey material och vem som är ligg material, iaf typ första gången på 9 år fick jag höra honom säga att han skulle ha Kim som ligg, och khloe som wifey, jag fatta inte riktigt grejen, och är typ som ett frågetecken. Vill typ inte fråga honom heller. Vart går gränsen? Jag fattar inte om de är okej att ens partner säger sådär eller inte? Sen är det ju person grej de där såklart, men vore kul och höra hur du hade reagerat?

  4. Hej Michaela! Jag har en fråga åt dig jag hoppas kommer med på torsdag i Frågor med Forni (ifall jag minns rubriken rätt haha). Jag och min kille var tillsammans ett halvår innan han gjorde slut med mig, pga det helt enkelt fungerade inte mellan oss, främst pga mitt eget beteende, att jag tog honom för givet, pushade honom till att bli arg osv. Dock bestämde han sig ganska snabbt för att han vill vara tillsammans igen, och försöka på nytt. Detta var en månad sen och allt har verkligen varit sjukt bra emellan oss sen dess. Dock är jag så osäker på allt, tänk att han ändå gjorde slut med mig, att han var färdig att avsluta allt. Vill helt enkelt höra din åsikt om detta, tror du man kan komma över en sådan sak, och att allt blir bra även på djupet trots att det tagit slut en gång? Kram<3<3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi