En mysig lördag

   
  

 
Igår när jag vaknade sken solen och Sverige viskade om vår ännu en dag. Hurra för det alltså! Promenerade ner till Wiener Caféet för en brunch med Jossan. Hade såna vårkänslor i kroppen hela dagen igår! Efter brunchen promenerade vi längst med Strandvägen och pratade medan solen värmde oss. Det är så fantastiskt för även om Jossan och jag inte kände varandra speciellt bra förrän vi var i Costa Rica tillsammans, så känns hon ändå som en person jag kan berätta allt för. Jag litar på henne och uppskattar hennes råd, det är inte alltid man hittar sådana nya vänner man känner den typen av tillit till så snabbt. Trivs med att bolla tankar i hennes sällskap.

Jaja. Nu ligger jag i soffan i Italien, uppdatering härifrån får ni senare. Puss!

  1. Jossan är verkligen inspirerande o härlig! Det är du me, så kan tänka mig att den brunchen var bra för själen & fylld av livspepppp!

  2. Det är så härligt att ni verkade hitta varandra under den där resan. Också fint att ni är så bjussiga med komplimanger till varandra på bloggarna! <3

    1. Åh tack! Den är från Lindex, ett presslån, släpps i butik om ett par veckor så håll utkik! Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi