Skärtorsdagen som badade i sol

IMG_6705

I torsdags efter att jag skrev dagens sista blogginlägg så sprang jag ner till Milles för en långlunch, som sig bör på skärtorsdagen!

IMG_6720

Milles badade i sol och vi beställde in årets första glas rosé. Åh den känslan.

IMG_6710

Mitt eminenta sällskap för dagen var Linda, Niklas, William och Emanuel. Jag tror att vi satt där i tre timmar och bara njöt.

IMG_6718

När solen försvann bakom hustaken gick jag och William in på Riche och tog en drink.

IMG_6725

Avslutningsvis tog vi en taxi bort till nyöppnade BalzacOdengatan för ostron, charkisar och champagne. Pratade om absolut allt i flera timmar och bara hängde. Det finns något så härligt i att ibland bara sitta ensam utan stress med en vän och verkligen prata med hen. Var fylld av kärlek när vi sa hej då vid nio-tiden.

IMG_6735

På vägen hem gick jag upp till Babak och Danni, bjöd över Margaux och Jacob och så satt vi fem och snackade skit tills klockan plötsligt blev ett eller eller så. Promenerade hem med Maggan och Jacob (det bästa med att vara grannar!) och somnade med ett sånt jävla leende på läpparna. En skärtorsdag fylld av tio timmars häng med härliga vänner – bättre än så blir inte en dag.

  1. Alltså Michaela Forni vad du strålar! Du ser så otroligt hälsosam men framförallt så lycklig ut. Ett stort tack för det smittar verkligen av sig! Hoppas du har en fantastisk påskhelg

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi