After Work med Tilde Fröling

  
Nu finns podcasten med mig och Tilde live. iTunes eller här (klick!) är adressen. Hoppas att ni gillar den och att ni är lika redo som jag är för påskhelgen! I Stockholm skiner solen och peppen är total. Jag har jobbat klart för dagen och börjar helgen prick NU! 

  1. Men JEEEZ vad tråkig bloggen är nuförtiden. Man kunde tro att du är motiverad att satsa mer på bloggen för det var väl tanken när du slutde ditt jobb men istället får vi ETT inlägg där du skriver att du tar helg nu? Skitkul. Titta på blondinbella, hon har flera företag, bloggen, familj och barn och lyckas ändå uppdatera flera gånger om dagen. Nej man börjar ju undra vad du gör egentligen på dagarna förutom att bara gå runt och ja… fika.

    1. Men JEEZ vilken negativ energi det var här. Har man inget positivt eller konstruktivt att säga till Michaela kan man lika väl hålla tyst. Punkt.

      1. Tyckte själv det var rätt konstruktiv kritik. Inget personligt påhopp eller fula ord någonstans. Påpekade bara att bloggen är så jäkla tråkig numera. Eller du menar att man bara ska slicka röv och fjäska och ge komplimanger hela tiden?

        1. Förstår inte vad det är som är så svårt. Om man inte gillar en blogg och tycker andra bloggar är bättre, varför går man då inte och läser de bloggarna istället? Varför ska man kräva att den bloggen man inte tycker om ska ändra på sig istället för att bara gå och läsa bloggarna man faktiskt tycker om? Fattar verkligen inte.

          1. Ehh makes no sense. Jag har läst hennes blogg i flera år av en anledning, för att jag gillar den. Men PÅ SENASTE så tycker jag att hon har uppdaterat sämre. Lite som att jämföra med att göra slut med sin partner efter bara ett gräl? Kanske din stil men inte min. Jag fortsätter läsa för jag hoppas väl på en förbättring. Senare om jag fortfarande tycker att det är kasst så kanske jag slutar. Men typ idag tex så var det väl rätt bra uppdatering. Och då är det ändå helg så ja… kanske hon faktiskt tog åt sig.

  2. Lyssnade precis på podden och tycker du är så jäkla härlig och inspirerande att lyssna på! Varje gång jag lyssnar på en pod du medverkar i så får jag med mig något bra och tänkvärt. Ville bara säga TACK och Kram! 🙂

  3. Hej! En fråga 🙂 Jag är sååå sugen på att åka till USA igen men bävar lite för tidsomställningen och om det gör att resan ”förstörs”? Jag bodde i Kalifornien för några år sedan och när jag flyttade dit var jag så otroligt trött i över en vecka, kunde knappt vara vaken till kl 19. När jag sedan åkte hem mådde jag dåligt i en vecka innan jag började bli ”normal” igen. Hur känner du att tidsomställningen påverkade dig i tex Chicago? Jag har svårt att ”köra på” när jag blir sådär dödstrött och med mina erfarenheter är jag rädd att det är som att kasta pengarna i sjön om man reser bort och sen inte kan njuta fullt ut..

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi