Grattis Kronprinsessan Victoria, Prins Daniel och Estelle!

Ingen har väl missat att en liten prins kom till världen igår kväll? Så kul! Jag har alltid älskat Victoria och Daniel så jag är superglad för deras skull. De verkar så mysiga. Daniels presskonferens fick tårarna att komma hos mig, det var så fint att se en nybliven pappa sådär stolt, överrumplad och lycklig. Det spelar ingen roll att människor blir föräldrar hela tiden, det är lika fint varje gång. Det var så fint när han sa ”Ni kvinnor alltså, vilken urkraft!”. Go Daniel.

En liten prins. Det är så galet att det fortfarande finns prinsar och prinsessor år 2016 tycker jag, det känns egentligen som något som hör till sagoböckerna, men jag har aldrig haft några problem med kungahuset utan jag gillar dem.

God morgon förresten! Tack för alla kommentarer kring designen, jag ska ta tag i det idag. Sticker iväg på en pressfrukost nu, sen blir det massa jobb innan jag håller i en middag med Triwa ikväll! Med massa italiensk mat. Längtar!

<3

760

Estelle måste väl vara världens coolaste unge?

  1. Ja så kul! Håller med om att Estelle är så cool! Tanken på att hon (förmodligen) kommer bli drottning en dag får mig att skratta haha 🙂

  2. Önskar bara att vi kunde glädjas över att det blev ett BARN och inte ett kön. Just sayin 🙂

    1. Men snälla. Tror du någon hade blivit mindre glad om det var en liten tös? Varför får man inte skriva att det är en prins? På samma sätt som man skrev ”grattis till sessan” om Estelle? Orkar inte med folk som ska jaga upp och hitta fel i A-L-L-T.

    2. Hahaha alltså! Då ska jag inte säga ”grattis bror” när min bror fyller år eller ”bra jobbat brorsan” när han gör något bra, skä säga ”grattis mitt syskon” istället. För det är ju viktigt att jag gläder mig övet att det är en MÄNNISKA vi firar och inte en MAN. Haha

  3. Älskar kungafamiljen! Folk som gnäller på att dem inte gör någonting – please gå in på kungahuset.se och se ALLT fantastiskt jobb dem gör för oändligt många ändamål. Och dessutom verkar dem som riktigt mysiga, jordnära och fina människor.

  4. Vill bara berätta att nu fungerar designen mycket bättre!!! Hurra? Dock går det inte att kommentera från IPad. Det står ”FEL. Du måste ange e-post adress”. Men så finns det inget fält för e-post så blir lite knepigt hihi. Men från telefonen fungerar det ju fin fint!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi