Poddinspelningar och magiska viner

  
  
 

 
  
  
Alltså min dag idag. Sju möten eller något sånt på rad men en sån jäkla härlig dag. Började med morgonpromenad med Carro, åt frukost hemma och sen poddinspelning hos Modette. Vidare på ett par möten och sen en härlig lunch på Strandvägen 1. Två möten till innan jag avslutade dagen med poddinspelning nummer två (!) – jag gästade ”I nöd och lust”. Shit så kul det var. Vettigt, roligt, högt och lågt. Jag hoppas verkligen att ni gillar det. Avslutningsvis gick vi ner till Brillo efter inspelningen hos Perfect Day, gullade med en hundvalp ochhade  vinprovning med vår vän Kristoffer som jobbar där. Den här Amaronen från 2006 gick inte av för hackor. Ett sant nöje att vara omringad av alla dessa kloka, intressanta, roliga och inspirerande människor.

Nu kommer jag sova gott kan man säga! Puss mina hjärtan, sov så gott så hörs vi imorgon <3

  1. Åh har hoppats att du skulle vara med i nöd och lust podden ! Den är så härlig och fu som också är så härlig – ja det blir ju bara toppen! Kommer den ut nästa vecka ?

  2. Å va synd att jag inte visste att du skulle komma hit! Jobbar på samma kontor som Modette, hade vart så kul att få hälsa på dig 🙂 Älskar både din blogg och (före detta) pod med Dasha, du är en stor inspiration <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi