Solig morgon och en lila kjol

God morgon hjärtan!

Eller inte god morgon, god förmiddag, men första inlägget på dagen känns alltid som att man vill skriva just ”God morgon” på. Hehe. Hur mår ni? Jag mår bra. De här soliga dagarna som Stockholm har bjudit på flera dagar i rad gör ju otroligt mycket för själen. Igår satt jag ute på balkongen i solen och läste en timme! Bara en sån sak. I februari! Jag satt i en mysig tröja, tights och solglasögon utan att frysa det minsta och bara njöt av solens strålar. Efter det så yogade jag en timme och sen hade jag min bästa skrivdag hittills, så skönt.

Idag väntar ännu en dag av skrivande, läsande och hemmajobb. Hoppas på samma flow som igår.

Förresten! Jag köpte den här kjolen hos Gina Tricot i förra veckan för det var den sötaste kjolen jag sett. Jag har dock ingen aning om hur jag ska styla den? Jag vet inte om ni tänkt på det men jag har inte kjol så ofta, och absolut inte lila kjolar, så ni kanske har några tips? Är det fult med strumpbyxor under eller funkar det? Vilken jacka? Vill ha den på torsdag när jag håller i ett litet event så det måste ju funka i marsväder!

975794ee9a230cb712c79e0a602b82a21b2d3b3d

Kjol från Gina Tricot – finns här (klick!)

1ea8eab6bf4836bc996042dd04ded844

Den här stylingen var ju superfin, men lite kall för det här landet i mars kanske…

  1. Den hade varit superfin till en nude färgad tröja och en kappa i en mörkare beige färg, gärna mocka. Jäklar, va vårigt! Kram och tack för fin blogg!

    1. Ja SÅ fint, har en mockakappa faktiskt men är rädd att det är för kallt att ha nu 🙁 Och päls eller vanlig kappa känns inte lika snyggt att matcha till? Tack för tips! Puss!

      1. Hehe, nja…kanske inte så optimalt i detta svenska väder. Hade jag varit du, hade jag isåfall bunkat upp med en tjock halsduk till kappan så att det inte blir så kallt. Om du vill klä upp kjolen så kör knähöga stövlar till och en biker jacka/kappa, SÅ coolt och snyggt att bryta av med det! Men det kanske blir mer aktuellt in mot slutet på mars/april!

        Kör hårt – det snyggaste alternativet är ju ofta det som är bekvämt för dig! KRAM!

  2. Hej! Hört å sett att du har hyfsad koll på kärlek, så tänkte fråga dig som är erfaren vad du kan ge mig för tips. Jag å mitt ex gjorde slut för 4 månader sedan, väldigt väldigt jobbigt tycker jag. Varit ett par i 5 år och det var bådas första förhållande.. nu har vi efter mycket tvekande från hans sida sagt att vi bara ska vara kompisar och ska försöka skapa en sån relation.. Får se hur det går. Jag hoppas ju egentligen på mer men vill försöka vara vänner ändå, för vill inte förlora honom helt. Tror du det är möjligt?

    En annan fråga, hur har du gjort med bilder på ex? Jag gick igenom min hårddisk lite nyss för skulle göra ett album av annan anledning och då såg jag såklart massa bilder på oss genom åren. Blev både glad och ledsen över att se de. Har en kompis som säger åt mig att radera de.. men jag känner inte att jag kan det. Jag kan inte radera 5 år av mitt liv bara sådär, samma sak kan inte slänga personliga presenter jag fått av honom i form av foton och graverade smycken. Använder de inte och har de inte framme.. men jag har inte mage att slänga de. Vad skulle du gjort? Är det konstigt att ha grejerna kvar?

  3. Eftersom kjolen är ganska söt skulle jag styla den med en lite ”tuffare” överdel i en basfärg, kan t ex vara en oversize skjorta. Tänk på att ha öppna skor (oavsett om det är klack eller inte) till kjolen. Kram!

  4. Hade stylat den med en överdel/jacka i skinn, nudefärgat skinn hade ju inte varit helt dumt. Tänker att skinn är lite mer rått och coolt och skulle därför funka fint till den söta kjolen 🙂

  5. Jag gillar svarta täckande strumpbyxor, men vet inte hur det ser ut med lila då jag själv oftast bara kläd mig i svart nedtill. Men tänker att den lila färgen lär ”poppa” mot svart om inte annat?

  6. Åh fin!! Vore så snyggt med svart tunnare skjorta, svarta heltäckande strumpbyxor och svarta Acne boots <3

  7. Jag jobbar på Gina Tricot & har sneglat på den kjolen ett tag, den är ju så fin! Jag skulle matcha den med en topp som slutar precis vid kjolens början, t.ex. Jill stickade topp i vitt som vi har inne nu eller om du har en liknande ljus stickad tröja. Det och en stor fluffjackan, BAM!

  8. Tänk en svart eller mörkblå kashmir eller polo med något fint enkelt halsband till, svarta strumpbyxor och några svarta fina flaskar. Sen en pälsjacka i svart eller varför inte nude/rosa? Ha en fin dag fina du!! <3

  9. Hmm… Jag är inte så förtjust i heltäckande svarta strumpbyxor till färgglada underdelar, så jag föreslår tunnare svarta strumpbyxor, en nudefärgad kashmirtröja (som inte är så oversize men inte heller helt slickad mot kroppen liksom), och kanske din ljusgrå kappa från Zara (lite läskigt inser jag nu att jag vet detta hehe)!

  10. Jag skulle köra stickade bomulls- eller ullstrumpbyxor i ljusgrått eller kanske vitt (svart funkar också) och haft samma färg på överdelen. Antingen en lös skjorta, en tunn polo eller en en slapp t-shirt. Ska bli kul att se imorgon! Jacka skulle jag köra en kvart ullkappa eller annan färg som är lika lång eller lite längre än kjolen ?

  11. En vit, lite oversizead tisha som man stoppar in lite slarvigt, en ordentlig kappa (som man även kan ha på inomhus slängd över axlarna om man fryser) och ett par snygga ankelboots på fötterna and you’re good to go! Glöm inte din underbara Chanel väska. Jag hade nog satsat på barbent men om du är superfrusen kan du köra på hudfärgade strumpbyxor (eller svarta men då hade jag kört på en svart tisha också!) Älskar dessa kjolar med knappar, köpte en beige häromdagen och lääängtar efter att få använda den 🙂

  12. Knä/lårhöga stövlar, knästrumpor under, som kan titta fram lite. Om du kör svarta stövlar – svart polo och så en fluffig jacka till, eller en snygg kappa.

  13. Fin kjol! Du och ditt liv verkar så harmoniskt nu sedan du sa upp dig. Stämmer det eller är du fortfarande stressad ibland?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi