Mulberry-portfölj

IMG_6035

IMG_6036

IMG_6038

IMG_6037

IMG_6039

Jag vet inte om jag berättade det för er, men jag överraskade ju D på hans födelsedag med världens finaste och lyxigaste portfölj från Bottega Veneta. Han blev så glad! Bästa presenten om jag får säga det själv. Innan hade han den här fina Mulberry-portföljen men som han inte har använt en enda gång sen han fick den nya. Jag antar att han (till skillnad från en själv då) inte orkar hålla på och flytta över alla grejer mellan väskorna hehe.

Så nu tänkte jag sälja den här! Kanske en present till någons pojkvän där ute? Portföljen kommer från Mulberry och kostar 8000kr i nypris. Tre år gammal så sliten vid handtaget och under väskan, men en väska som Mulberry blir egentligen bara snyggare med lite slit. Lädret blir mörkare och härligare liksom. Säljer den för 3500kr! Mejla michaela@forni.se och märk med ”Mulberry”.

Puss!

P.s Den är lite mörkare än på bilderna, solen låg på så det var svårt att få till den exakta färgen.

Uppdatering: Såld!

  1. Hjälp! Vad har hänt med bloggen? Jättestora bilder och ihoptryckt centrerad text… Går ju knappt att läsa. Har firefox.

  2. Hej! Jag läser från iphone. Men det är jättesvårt att läsa när texten är centrerad. Du som skriver så vackert borde inte förstöra läsupplevelsen med en sådan sak som är så enkel att åtgärda.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi