Middagshäng på Vassa Eggen, drömmiga desserter på Griffins och födelsedagsmiddag på Milles.

IMG_5934

Min helg började med pangmiddag på Vassa Eggen med Petra och Markus!

IMG_5931

Vassa Eggen är en av stans bästa köttrestauranger. Jag är ju inte så förtjust i rött kött längre och äter det betydligt mindre än tidigare, men ibland är det ju otroligt gott. Det här köttet var av bästa kvalitet, med tre olika såser till och massa smarriga tillbehör. En bra flaska rött på det och vi njöt som bara den.

IMG_5967

Photosession :)))

IMG_5966

Så sjukt trevlig middag. Kom hem vid halv två och somnade som en stock. Det är alltid så värt att äta långa middagar med ens vänner. Finns ju inget härligare.

IMG_5949

I lördags gjorde vi oss i ordning och promenerade sedan upp till Griffins för att äta brunch med D’s familj!

IMG_5953

Bildserien när jag ber någon fota mig ser alltid likadan ut. Först ett litet leende, sen börjar jag le med tänderna…

IMG_5954

… och på sista bilden blir jag generad, skrattar jättehögt och säger “nu räcker det!!!”.

(skjorta från Gant förövrigt!)

IMG_5968

Griffins har ju bästa brunchbuffén i hela Stockholm tycker jag. Först får man mini hotdogs.

IMG_5942

Sen går man loss på buffén.

IMG_5945

Deras asiatiska miniråbiff är supergod men de har hur mycket gott som helst. Detta var en av två tallrikar :)))

IMG_5955

För att inte tala om deras sinnessjuka dessertbuffé. Nu ligger ju inte ens hälften på tallriken. Finns ALLT som jag älskar. Äppelpajen var den godaste jag ätit NÅGONSIN fattar ni hur sjukt?!?! En sån fröjd för magen.

IMG_5963

När vi promenerade därifrån var det så himla härligt väder, så vi satte oss i solen och tog en drink.

IMG_5965

Strandvägen 1. En superdag med superfamiljen.

IMG_5979

På kvällen mötte jag upp Amanda, Danni, Emma och…

IMG_5969

…Margaux för en middag på Milles! Danni fyller 25 i veckan så det var en pre birthday-dinner!

IMG_5977

Vi delade på asiatiska smårätter, snackade skit och bara umgicks i flera timmar. Behövde det insåg jag när jag kom hem. Mycket energigivande middag <3.

IMG_5985

I går, som ju var söndag, vaknade jag utvilad och taggad på livet. Solen sken in genom fönsterna i sovrummet och jag var glad över att vakna hyfsat tidigt så att söndagen kunde börja! Jag älskar söndagar.

IMG_5994

Tog på mig sneakers, jeans, fuskpäls, en rosa tröja, halsduk, mössa, solglasögon, vantar ja allt man behöver för att klara sig ute en solig söndag i februari.

IMG_6004

Drog hem till mamma och pappa för att äta lunch. Jag bad mamma ta en bild på mig i köket men så kollade hon väldigt märkligt på mig när jag tog två tepåsar framför ögonen. “Jag vill inte vara med på bild idag egentligen!” sa jag, verkligen inte perks of being bloggare att behöva dokumentera sin helg alltid när man bara vill vara ifred.

IMG_6005

Men så började vi skratta och jag visade mig bakom min gömma.

IMG_6007

Sen åt vi fisksoppa till lunch <333!

IMG_6011

Finn ett fel… mamma och pappas snygga zebra som jag gjorde till dem när jag var fem år typ och som de alltid har framme hahaha. Eller var det Timmy som gjorde den? Minns ej. Vi tycker den är hysteriskt rolig i alla fall. Så kul att man alltid är sina föräldrars barn, hur vuxen man än blir.

IMG_6016

Efter en långpromenad på Söder och fika på Il Café gick vi hem och chillade några timmar. D kollade på sport och jag tog en långdusch + jobbade lite. Sen lagade jag lasagne i två timmar.

IMG_6017

Den blev helt magiskt god.

Tack drömhelgen för allt fint och tack för all sol du gett oss!!! Precis vad vi behöver såhär i februari månad. Tack!

  1. Älskar verkligen dina helginlägg, de lyser upp mina annars ganska så sega måndagar (speciell såhär i tentatider). Och WOW vad du är vacker! Du har en sådan otrolig utstrålning och ett helt fantastiskt leende!

  2. Hej Michaela! För det första, tack för en otrolig blogg. Min favorit! Sedan skulle jag ha två frågor, varifrån är dina jeans som du har tillsammans med den ljusröda gant tröjan och skulle du möjligen kunna dela med dig av lasagne receptet? 🙂 Kram

  3. Antar att det är din mamma eller pappa som lagat fisksoppan men skulle du kunna få tag i receptet? Den såg så smarrig ut!!! <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi