Alicia Vikander vinner en Oscar (och allas hjärtan)

  
Jag finner inga ord över hur stolt och imponerad jag är den här morgonen! Ingen kan väl ha missat att Alicia Vikander vann en Oscar för bästa kvinnliga biroll (The Danish Girl) i natt? HUR COOLT ÄR DET INTE?!?!?! Jag är sååå imponerad. Finns inget coolare än unga människor som bara tar för sig av världen. Speciellt unga kvinnor som generellt möts av mer motstånd på vägen mot framgång. 

Nä Gud vilken bra start på den här dagen. Blev så himla glad för hennes skull, tänk att hon bara är 27 år! Så häftigt. En Oscar.

Och om jag får nämn outfiten snabbt måste jag säga att klänningen var ljuvlig. Få människor kan bära upp just gult men titta på henne! Hon ser verkligen ut som en stjärna. 

Med det sagt – vilken måndag! God morgon! Och tusen tack till alla grymma tips i inlägget nedan! 

  1. Jag håller så med dig! Började dagen med att storböla till hennes tal. Så himla glad och stolt för hennes skull, hon verkar vara en så varm och fin människa också.

  2. Jag körde uppesittarnatt med en kompis, så värt! Skrek rakt ut när Alicia vann och grät under Leos tal. Absolut ny tradition att se galan live! Väldigt trött idag men har turen att kunna jobba halvdag 🙂

  3. Håller med!!!!!

    Fråga till torsdag: Använder du fortfarande swiss skin renewal? Vad tycker du isf?

    Kramkram <3 Du är bäst!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi