Söndag

  
Ph by Stella Cocozza

God morgon! Vilken härlig helg det är och solen skiner ju helt galet fint här i Stockholm. Vi ska ta oss ut på en långpromenad och lunch nu. Jag har längtat hela veckan efter en lugn söndag med D så ska bara njuta av den här dagen. Jag älskar söndagar! Vad gör ni idag? Puss!

  1. Så härligt med sol! Mindre härligt att jag har en riktig mensvärk som vägrar ge med sig. Satt ute med en kopp kaffe i solen i ca tio minuter innan jag fick gå in på soffan med en värmekudde över lilla magen. Men nu efter lite sömn känns det bättre! Jag ska på söndagsmiddag hos familjen och inatt kolla på Oscar! Puss!

    1. Gud så skönt! Jag var på bio i måndags och såg Creed, riktigt bra faktiskt även fast jag inte är en Rocky-besatt som min kära karl…

  2. Denna söndag inleddes med födelsedagsbrunch på fotografiska och sedan en härlig promenad med hunden kring Djurgården – så lycklig man blir när man får lapa lite sol samtidigt som man får lite motion! Nu blir det soffläge resten av dagen :-).

  3. Åh vad härligt det låter! Jag gick ut på en liten promenad innan frukost imorse, stod i solen och njöt… Sen dess har jag suttit inne och pluggat fysik, men till och med det känns roligare när solen lyser in! Nu ska jag äta lasagne till middag, såg att du också skulle det. Mums!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi