Magisk frukost med Alexia och första mötet med lilla Iris.

IMG_5884

IMG_5887

IMG_5896

IMG_5900

IMG_5888

IMG_5897

IMG_5916

IMG_5913

IMG_5919

IMG_5909

IMG_5859

Wow vilken underbar fredag jag har.

Jag började morgonen med att promenera hem till Alexia för att äta frukost med henne och hennes två små döttrar. Den stora tjejen var sjuk så hon var hemma från förskolan och lilltjejen satt med på golvet när vi åt frukost. Hon är så söt så man blir alldeles lycklig av att titta på henne. Bästa tjejen. Alexia hade dukat upp värsta superfrukosten och innan jag hann blinka hade två timmar gått och jag fick halvspringa därifrån!

Vidare till matbutiken för att handla lunch och sen kom Agnes och Iris hem till mig. Ni minns Agnes va? Min älskade vän sen flera år tillbaka. Hon har ju en underbar liten son sen tidigare men för prick två veckor sen födde hon Iris! Den mest underbara lilla flickan någonsin! Herregud så liten och magisk hon var. Så häftigt med barn alltså. Hur de bara förtrollar en, man måste ju älska dem.

Nu sitter jag och jobbar undan innan kvällen börjar. Jag ÄLSKAR att få äga min egen tid. Att umgås med människor som ger mig energi mitt på dagen för att jag känner för det och sen istället jobba andra tider på dygnet eller andra dagar. Nu blir det mejlmaraton fram till halv nio då jag har middagsdejt inbokad med D, Petra och Markus. Puss! Happy weekend!

P.s HUR FIN var sommarklänningen från Livly som Iris fick av mig i välkommen till världen-present? Orkar inte!

  1. Vilket fint hem Alexia har (av det lilla man ser). Ser såå mysigt och fint ut, verkligen hemtrevligt men ändå trendigt hehe. Inspirerande!

        1. Tack! 🙂 Otippat men vilken glad överraskning, var helt säker på att det är från nåt dyrt designmärke som bara är att glömma och drömma 😀

  2. Hej bästa Forni! Det är så kul att höra att du är god vän med Agnes. Hon är en gammal familjevän till mig och hon lärde mig att simma när jag var liten, jag spenderade rätt mycket tid med henne på sommrarna. Vi bodde nämligen grannar ute på Blidö! Det är ett så roligt sammanträffande eftersom att jag tycker du är så himla härlig och du är verkligen en inspiration för mig. Det är uppfriskande med dominerande, framgångsrika kvinnor. Om du har tid och lust får du gärna hälsa henne från Saga på Blidö (sandviken) och att jag fyller 18 nu i vår. Tack snälla bästa du!

  3. Så fina bilder på dig Michaela!!
    Det kändes nästan som det var dina barn du höll i, det bara strålar kärlek, värme & lycka om dig när du håller dem. Så fint!! Blev varm i hjärtat av bilderna! (Speciellt bilden med det äldsta barnet)

  4. Mysiga bilder! Älskar dina inlägg med bilder från dagens all aktiviteter 🙂 Men hahaha varför ligger bebisen på en servett? :’D

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi