Inflyttningsdrink ett halvår för sent, en lägenhet fylld av blommor och släktkalas.

IMG_5698

I fredags hade jag ju bjudit in lite vänner på en helkväll! Vi började med en drink hos mig.

IMG_5704

Jag gjorde ett stick på tomat, mozzarella och basilika + ett med kladdkaka, jordgubb och blåbär. Samt en vaniljdipp till det söta.

IMG_5709

På mig hade jag nya byxor och ny tröja, båda från Zara! Byxorna är riktigt snygga med ett par stilettklackar till, här fick det dock bli en bild i bara strumplästen :)))

IMG_5720

Hade köpt parmesanchips också men de var mögliga 🙁 Så äckligt. Bjöd på lantchips istället.

IMG_5718

Samt tog selfies på mig själv tills det knackade på dörren. Som man ju gör när man är uttråkad…

IMG_5745

Sen var det två timmars häng hos mig. Gud vad jag gillar att ha vänner över, ska nog börja planera en vårdrink redan nu! Här är jag och mitt hjärta Kristin, som jag saknat.

IMG_5725

Vid nio drog vi över till Jamies Italian för middag!

IMG_5729

Ett gäng blondiner + Parisa + William <3

IMG_5739

Först ut var gigantiska charkbrickor. M M M!!!

IMG_5732

Och kvällens drink med passionsfrukt och vad det nu var. Här är jag och Joey <3!

IMG_5759

Och Sara som också ville vara med på bild!

IMG_5743

Sen dukades det fram tryffelpasta till hela sällskapet…

IMG_5746

… följt av en mycket god pumparisotto!

IMG_5748

Jag hade Sara och William mittemot mig samt Joanna bredvid mig. Vi pratade om relationer, trender i tonåren, att bli bortskämd och vad som var viktigt när man var typ 14 år. Mycket bra middagsämnen.

IMG_5750

Avslutningsvis gottade vi i oss den här efterrättsbrickan innan vi satt och snackade av denna supermåltid i typ en halvtimme, oförmögna att röra oss haha.

IMG_5754

När middagen var över gick jag och dessa fem UNDERBARA människor till CoctailbarenV där vi dansade non stop tills det stängde. Skrattade så jag GRÄT flera gånger. En riktig pangkväll mao.

IMG_5772

I lördags låg jag i sängen och kollade på Nyhetsmorgon mellan nio och halv tolv (= livet), sen gick jag upp och gjorde brunch till mig själv som ni vet.

IMG_5779

Resten av dagen gick jag bara omkring hemma och beundrade alla vackra blommor jag fick dagen innan. Hela lägenheten var som en dröm! De här vackra rosorna fick jag av Jossan.

IMG_5787

Den buketten som är närmst var veckans Flowery-bukett som jag ju prenumererar på och den andra drömmen fick jag av William.

IMG_5791

På kvällen beställde jag och D hem massor med libanesisk mat från Beirut Café.

IMG_5797

Så kollade vi på Mellon (HEJA OSCAR!), snackade skit och åt massvis med mat.

IMG_5803

Sen blev det söndag!

IMG_5807

Jag åkte ut till landet för att fira min morfar som fyllde 81 år.

IMG_5809

Där blev det släktlunch och fika. Hade saknat dem så det var mysigt. Plus att man alltid får med sig mormors hembakta tekakor hem från landet vilket är det godaste i världen nästan.

På kvällen blev det rester följt av två filmer på rad. D hade aldrig sett The Notebook (det är sant!!!) så vi kollade på den. Jag grät så att det var helt sjukt, kunde knappt andas av alla tårar… man är ju *den känsliga typen* liksom hahaha.

Nu väntar en ny vecka med nya äventyr! Älskar att leva! Puss!

 1. Vilka härliga bilder och helt underbart kök!! Älskar att allt är i marmor. 😀 Det ser ut att ha vart en jättemysig och härlig stund med goda vänner. 🙂

 2. Vilken härlig helg! Men lite otippat att ni käkade på Jamie’s, hur kommer det sig? Och vad tyckte ni om stället? Btw, betalade du middagen för hela sällskapet? 🙂

 3. Älskar med the notebook finns en annan film som jag också lipade till. Relativt ny den heter the longest ride SEEE DEN!!

 4. Varje dag så slås jag av hur mycket jag älskar din blogg! Den är sååå härlig. Den gör mig glad för den är så äkta jordnära 🙂 kram!! <3

 5. Ville bara säga att bloggen har verkligen blivit grymt bra sen du blev egen. Märks att du lägger mycket tid och energi på den. Bra kvalitet rakt igenom. Heja heja!

 6. Kan inte du lista dina rödvinsfavoriter? Gärna om du har något tips på några som inte är så vanliga. Försökte söka om du redan har gjort det men jag hittade inget! Kram!

 7. Verkligen älskar dessa inlägg om din helg, som kommer på måndagar. Förutom att det är mysiga att läsa så får man fredags feeling av att läsa. Man hinner lixom glömma bort att det är måndag medan man läser om allt under fre lör och sön. Som sagt, så fina inlägg. Älskar älskar dom!

 8. Åååh så underbart ! Älskar att läsa om dina helger. Hade du haft tid vore det supermys att se sånna här sammandragningar av dina veckor med, kanske på onsdag eller torsdag – ett veckan so far? Man blir så inspirerad att själv göra sina veckor lite mysigare, träffa vänner mer, äta mer god stimulerande mat och LEVA mer kort och gott. Tack för din fina blogg Michaela!
  En helt annan grej – de där Haymarket ljusen, vart är de från ? PUB? Älskar dem! Kram.

 9. Instämmer med övriga, älskar dina helg-inlägg! En fråga kring kök, har precis renoverat hela köket och har bänkskivor i marmor precis som ni. Impregnerade, men spill av rödvin citron osv kommer ju med stor sannolikhet att ske. Hur känsligt upplever ni att det är? Nått bra tips kring hur en rengör? Inser själv att det viktigaste i livet inte är en flawless marmorskiva, men ändå :))))

  1. Hej fina!

   Vi droppade ganska snabbt drömmen om en perfekt bänkskiva haha. Vi försöker att torka upp snabbt men sen rengör vi med vanlig spray. Det är omöjligt att hålla en marmorbänk i perfekt skick om man lever hemma, lagar mycket mat etc. Så snabb på spill med att torka upp men inte så mycket mer än så! Puss!

 10. Du är ju bara bäst, får alltid så himla mycket härlig inspo och feeling när jag läser din blogg! 🙂 De blå/vita tallrikarna, är det Ostindia från Rörstrand? Och detta var länge sedan, men tröjan du hade när du flög till Dubai, den marinblå kortarmade.. Har fortfarande inte glömt den! 😉 Vart kommer den ifrån?
  Kramis

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi