VIDEO: MICHAELA + ORAL B

Minns ni när jag spelade in en liten reklamfilm för ett par veckor sedan och Sarah sminkade mig (se här!)? Nu är resultatet här! Det var nämligen en reklamfilm för Oral B som jag skulle göra. Oral B har släppt en ny tandkräm, Oral B 3-D White Luxe, som jag har testat på. Jag älskar min lilla labb-film som var väldigt mysig att filma. Jag testade givetvis produkten innan jag valde att tacka ja till samarbetet, men kommer berätta mer om själva tandkrämen i ett annat inlägg.

Jag hoppas att ni gillar reklamfilmen! Den är inspelad vid mitt köksbord och det är som sagt bästa Sarah som står för sminket. Toppen kommer från Dry Lake.

Det här inlägget skrivs i samarbete med Oral B

 1. Du är så grym på reklam ju! Känns så naturligt och inte alls “fejkat” eller som att du läser efter manus. Älskar “oj jäklar” som slank med också haha! Ser fram emot att se dig i fler videoformat 🙂 måste testa tandkrämen också!!

 2. Oj vad märkligt.. Vill en ha sådant på sina tänder? Vad innehåller det? Tänker även att en inte har sina tänderna nedlagda i ett rör konstant och skakar omkring? Saliven lär väl ta bort det ganska snabbt precis som med vanlig tandkräm? Tänderna blir väl rena av själva borstningen och flouren skyddar mot karies? Förstår att detta är är tänkt för att få vita tänder men ämnena som ska ge det lär väl åka ner i magen…? Förlåt om jag låter trist men kan tröttna på att allt ba sväljs med hull och hår och görs reklam av.

  1. Men alltså du borstar väl tänderna i mer än 60 sekunder? Hon lägger väl ner tanden i röret istället för att sitta och borsta den i 60 sekunder. När du borstar har du ju också tandkräm i munnen så ser inte riktigt problemet med metoden i reklamen?

 3. Du är som GJORD för reklam/tv forni???!!! Hoppas verkligen att fler förstår detta & att vi får se dig mer i tv-rutan! 😉 Så snygg är du också!! Wow 🙂
  Kram!

 4. Känns lite märkligt med alla samarbeten och reklamgrejer som vart senast tiden. Man vill ju liksom läsa en blogg om dig och ditt liv..

   1. Man kan ju fortfarande uttrycka vad man känner, bloggen är ju ändå skriven till oss läsare. Jag blir så imponerad av människor som skriver att de inte bryr sig om sponsrade inlägg för ur min synvinkel blir en blogg tråkigare med inlägg som är köpta. Jag förstår att pengarna måste in på kontot men till en viss gräns blir bloggen så mkt sämre när inläggen är sponsrade. Jag tycker heller inte att jämförelsen med tidningar är korrekt för en tidning har man separata sidor innehåll och reklam, precis som är på bloggen med reklam som ligger på sidorna. De sponsrade inläggen blir något helt annat, som något slags skådespeleri jag inte riktigt tycker känns bra. Bloggar som denna, livsstils blogg, är hela grunden att man följer en person, och när den personen helt plötsligt börjar rabbla fördelar med ett kreditkort känns det hela rätt olustigt. Självklart ligger ju valet på Forni vad hon vill göra men jag tycker fortfarande att läsare har rätten att uttala sig om man inte “gillar det man läser” då vi är dom bloggen är till för. Förstår att det kan vara otroligt svårt för bloggare för det klart man vill ha pengar för sitt slit men jag tror verkligen inte att sponsringen ska blandas in i inläggen, kör på med mer reklam runt omkring istället.

 5. Det finns ingenting som är märkligt med att Forni gör dessa samarbeten eller reklamgrejer, varför? Hon har utvecklat det i ett blogginlägg och om ni missade det, så kan ni scrolla tillbaka i hennes arkiv och läsa det. Hon har sagt tidigare att hon kommer ha mer tid för å göra samarbeten med märken/produkter som hon tycker om och står för. Folk betalar pengar för modetidningar etc, men bloggar är gratis, och precis som med tidningar där företag hör av sig för att göra reklam i tidningen och köpa upp en sida, så hör företag även av sig till forni för att gå via hennes kanal som når ut till flera tusen läsare, och är det då konstigt att hon tar betalt för det? NEJ. Vi läsare får tips på saker som är intressant och Forni får sin del. Är det konstigt? NEJ. Alla bloggar fungerar så nu för tiden. Att detta syns mer nu beror på att Forni har mer tid för det. Om ni inte uppskattar dem här samarbetena så sluta läs hennes blogg, men ni ska i alla fall veta att hon står för dem här samarbetena! Det är det som är huvudsaken! Det finns massor med andra bloggare som gör samarbeten med företag som dem själva inte står för eller bara “tar första bästa” för att tjäna pengar, men kvalitén droppar ganska fort på deras blogg då och man ser det. Forni är i alla fall selektiv, som erfaren bloggare och gör endast samarbeten med märken och produkter som hon står för. Som läsare tycker jag att det är kul och det är en av anledningarna till varför jag iaf läser bloggar, förutom bloggarnas livsstil, så får man tips på nya grejer som är omväxling till allt annat. Rätta mig om jag har fel Forni haha. Ha en trevlig kväll allihopa och ursäkta om mitt inlägg blev lite barskt. Men man måste också förstå sig på hur allt fungerar och inte bara stirra sig blint från ett ensidigt perspektiv som läsare. Peace & love 😉

  1. Ser att min tidigare kommentar var ganska otydlig. Det är INTE reklamsamarbeten i sig jag ifrågasätter. Förstår att Michaela precis som mig har ett liv att betala för. Jag ifrågasätter produkterna det görs reklam för och att det inte verkar finnas något problematiserande kring detta.

   1. Hej Jessica! Mitt inlägg var riktat mot Hanna och Sarah. Har inget att tillägga till din kommentar, så den var inte riktad till dig om du förstod det så! 🙂 Ha en fin dag och alla andra här inne.

 6. Hej Forni! En fråga. Hår! Funderar på att klippa av mig håret. Tänker mig till nyckelbenet. Du har ju klippt av dig flertalet gånger- har du varit rädd att du kommer sakna det gamla? Det växer ju ut bla bla. Kortare hår känns mer moget och medvetet 🙂

 7. Är sugen på att köpa och testa tandkrämen men den verkar va svår att få tag på… Vet du var man kan köpa den?
  Tack för en underbar blogg! Kram<3

 8. Hade vart kul om du tog kort på dina och kanske även sambons tänder, använder produkterna en vecka och sen visar före och efter bilder på era tänder?! 🙂

 9. Superfin video, du är som gjord att vara framför kameran! Var och när kommer man att kunna köpa de här produkterna? (I synnerhet när, kanske.) Kram!

 10. Fattar jag rätt att man ska använda dem båda tillsammans, typ först ena och sen den andra. Vart får man tag på whitening accelerator, går den att köpa på apotek eller ica/coop liknande? Tack för en toppenblogg! Kram

 11. Mitt tips till er som funderar på att testa tandkrämen är att prata med er tandläkare innan och inte gå på allt som reklamer visar. Många whitening-tandkrämer innehåller slipmedel för att få bort missfärgningar från tänderna vilket i sig gör att tänderna upplevs som vitare, men slipmedel är inte alltid bra för tänderna. Det bryter med tiden ner emaljen så att man får tunn emalj, vilket i sig ger mer genomskinliga tänder och kan även ge mer känsliga tänder. Man kanske bör ifrågasätta vad det är för “tand” man testar i den här reklamen, är det en tand som består av emalj, dentin och pulpavävnad? Skulle inte tro det. Och man använder tandkräm OCH tandborste, inte bara tandkräm. Tandborsten i sig gör att man mekaniskt får rent i munnen så i kombo med en “sliptandkräm” blir det ännu värre för den stackars emaljen. Jag tycker absolut att man kan testa produkten men fundera på om dina tänder verkligen är värt risken. Jag tycker man ska ta reda på mer vetenskaplig fakta om dentalkosmetiska produkter innan man utsätter sig själv och sina tänder för det och framför allt vara noga med att sköta sina tänder innan man ger sig på att försöka förfina dem, för hur fina tänder man än har så kommer hålen och tandlossningen aldrig att stanna av om man inte tar hand om dem 🙂 men reklamen var ju fin! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi