THE TRIP HOME / LUCKY GIRLS

IMG_5013

Tre trötta tjejer…

IMG_5009

Vi åt den här gigantiska kanelbullen dränkt i glasyr för att få lite energi på vägen hem. Satan vad god den var vilket märktes eftersom den tog slut på två sekunder haha.

IMG_5016

Champagne och meny när vi blev uppgraderade till Business Class!

IMG_5010

Blev kär i dessa örhängen!

IMG_5022

Lille Maggis!

IMG_5032

Frukost på planet

IMG_5033

En nyvaken Jossan <3

IMG_5030

TACK KARMA, LUFTHANSA OCH LIVET! För vår resa hem som gick som en dans. Vår resa till Costa Rica var lite av ett helvete med en hel del svett (och tårar!) så det kändes verkligen som att karma kom och tog oss på vägen tillbaka. När vi skulle flyga vår längsta flygning mellan Newark och Zürich så blev vi uppgraderade! Alltså lyckan i det. Åt en middag, sov i fyra timmar och blev sedan väckt till frukost som jag åt medan jag tittade på klassikern When Harry met Sally.

Att sen komma hem efter en sån flygning till någon med lockigt hår och snäll röst, då är man bra lycklig.

Sista bilderna från resan får ni senare idag eller imorgon, sen väntar nya äventyr! Jag hoppas att ni har en mysig söndag och att ni tar hand om er och de ni håller kär. <3!

  1. Synd att jag inte jobbade dagen ni skulle resa ner, jobbar även för swiss, hade den gången hälsat (till skillnad från när jag checkade in dig på emirates :P)
    Vilken lyx att bli uppgraderade! Vet att swiss långflygningar är underbara i Buisness så förstår att ni njöt på vägen hem, verkligen karma, någon tyckte verkligen att ni förtjänade det! Skönt att ni hade en sånn skön avslutning på er resa! 🙂

  2. Ååh vad härligt!! Låter verkligen som karma.
    Jag har alltid undrat ”hur” man blir uppgraderad? Händer det bara? Vem som helst?
    Eller måste man ha något speciellt kort.

    kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi