LAST PICTURES FROM COSTA RICA

e46568155224bc2115b0291ef3c7d7c4

Ett förväntansfullt gäng som landar i ett färgglatt plan efter 36 timmars resa. Mardrömsplanet haha. Men otroligt vacker utsikt från det!

IMG_4603

Att ligga under gröna blad och skriva varje dag = en helt okej arbetsplats.

img_4650.jpeg

Första kvällen på Kojis (som har magisk sushi och mycket goda jalapeno-drinkar!).

IMG_4659

En tidig, tidig morgon när jag satt och läste en bok på stranden innan solen hunnit gå upp.

IMG_5004

Några av de godaste tacosen jag ätit – Crispy avocado tacosThe Bakery

IMG_4668

En törstig liten Jossan!

Solnedgang

Öl, bad och skitsnack i solnedgången.

IMG_4764

Badade varje kvart när jag satt vid poolen och skrev på dagarna. Vattnet transformerades liksom till svett på två minuter.

IMG_4857

Såhär såg vår yogastudio ut. En djungelkoja utan väggar.

IMG_4855

Fantastiskt.

IMG_4847

Namaste!

IMG_4864

En selfie innan bonfire-festen förra söndagen 🙂

IMG_4915

Another day, another bikini (den här är köpt i en liten butik i Marbella, solisar från Gina Tricot).

IMG_5012

Den sista vilan efter vårt sista yoga-pass som var ett danspass. Vi dansade alltså i två timmar till olika låtar och sen vilade vi, helt svettiga, med ljudet av djungeln i bakgrunden. Både min träningstopp och mina shorts är från Nike (jag är den färgglade, trötta tjejen längst fram)!

IMG_4941

Efter sista yogapasset sprang alla ner i yogakläderna och slängde sig i havet.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Provar kläder i random liten butik en dag.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Beställer drinkar på stranden den sista kvällen.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Såhär chillad vad Jossan när hon skulle tatuera sig. Hon har ju tio stycken redan så det var nemas problemas för henne.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Och såhär såg Margaux ut haha. Hon var livrädd. Det är jag som håller i handen där i hörnet. Det var så kul att få vara med när de tatuerade sig! Såg att några av er trodde att jag också hade gjort en men nej nej – inga tatueringar på denna kropp!

IMG_3040

En annan dag när jag sprang ner till havet för att bada i solnedgången efter yogan. Brukade yoga i bikinitrosor under shortsen + sporttopp så att man bara kunde slänga sig i vattnet sen.

IMG_3047

Solen <3

IMG_4959

Den sista soluppgången. Ser ni att molnen ser ut som popcorn? Alltså <333!!!

Tack alla inblandade för en av de bästa resorna i mitt liv. En resa där jag har växt i mig själv, blommat på sätt jag inte visste om, uppskattat yoga och framför allt meditation på helt nya nivåer, skaffat nya vänner, i stort sett skrivit klart en bok, ätit makalöst god mat och lärt mig uppskatta jordens enkla ting. Tack tack tack!

Lånade några bilder av Jossan!

 1. Herregud så fin du är! Och väldigt charmig, ödmjuk och smart verkar du också vara. Jag är nästan dubbelt så gammal som du men inspireras otroligt mycket av dig och ditt liv! Nästa mål blir en yogaresa!

 2. Ser ut att ha varit en MAGISK resa!! Skönt med sol och värme i detta annars så gråa Sverige. Men forni, har du inte tappat mycket i vikt? Säger det med all kärlek i rösten! ..men bilden på bonfire-festen ser du ganska tunn ut.. Jag kanske har fel? Bara bilden som ser så ut kanske?

  Tack för en inspirerande blogg! Kram på dig <3

  1. Hej! Det här är inte menat som ett påhopp mot dig för jag förstår att du menar väl. Det är bara så märkligt att för inte så länge sen såg jag kommentarer om att M äter för mycket och dricker massa drinkar, samtidigt som vissa kommenterar att hon är tunn. Jag har nyligen drabbats av en tarmsjukdom och det har fått mig att inse VAD HÅLLER VI PÅ MED? Inte nog med att vi hackar på våra egna kroppar så kommenterar vi ständigt andras. Det är så onödigt att hon ska behöva försvara sig och säga att hon äter ordentligt. Jag tror att hennes nära skulle reagera annars. Det är så mycket fokus på utseende redan. Älska er kropp och låt andra ha sin kropp ifred!

 3. Men bläääää på din kommentar Caroline ! Hur ORKAR du?
  ” säger de med all kärlek i rösten”
  usch vem är du som ska säga att någon ser ganska tunn ut! Eller tappat mycket i vikt . Förstår inte såna som du att man ej kommenterar andras vikt . Man säger ju ej det ser ut som att du köttat på dig lite , eller du verkar ha gått upp mycket i vikt. Men när det handlar om någon som ( enligt dig) gått ner i vikt så är det plötsligt med kärlek i rösten och helt okej att kommentera ! Nej! Tyst med dig! Man kan ta lika illa vid sig av din kommentar som om du sagt att forni blivit tjock.
  Tack för världens absolut bästa blogg blir helt varm varje varje gång jag läser ( vilket är flera gånger om dagen )
  Kram

 4. Härligt att se dina bilder igen själv tittar jag på mina om och om igen när regnet öser ner utanför kontorsfönstret i Skåne /Trelleborg. Känns overkligt att nyss varit där och saknaden är stor efter yoga, härliga frukostar och värmen.
  Ha det bäst i Stockholm och vem vet vi våra vägar kanske korsas en dag.
  Kraaam Marie Jungklo

 5. MEN vilken porrig kropp du har??? Fan vad snyggt. Förlåt för kroppskommentar men den är menad helt positivt. Har typ aldrig sett dig i bikini förut och jag blev såhär SHABAM!!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi