Drömmiga tacos, tatueringar och middag på stranden.

img_4965.jpeg

img_5004.jpeg

img_4991.jpeg

img_4995.jpeg

Vår sista dag i Santa Teresa var sååå mysig. I soluppgången yogade vi med hela akademin, sen packade vi ihop, åt brunch tillsammans och checkade ut. De andra påbörjade sin resa hem men vår lilla trio checkade in på ett nytt hotell och tog sedan en promenad på stan. Shoppade lite, bokade tatueringstid (!) och åt lunch. Det blev för andra gången denna resa en crispy avocado taco med en lemonad till. Galet gott. Efter lunchen drack vi iskaffe sen skulle tjejerna tatuera sig. Alltså GUDARS vad kul det var att få vara med! Eftersom allt är så manarna här tog det runt tre timmar innan de var klara men det var bara mysigt med lite äventyr. Vi gick ner till solnedgången för sista gången när vi var klara, skålade för en underbar resa och sen åt vi middag på Habanero, barfota på stranden. Grym dag. Ni får se alla bilder jag inte hunnit posta från resan lite senare! Det är sämst internet på flygplatsen så det blir inte bättre än såhär idag…

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi