LAST DAY IN PARADISE

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Idag är vår sista dag i paradiset. Jag känner mig redo att komma hem till mitt liv, samtidigt som det verkligen tog emot i morse att veta att det var sista soluppgången på stranden på väldigt länge. Det är så bedårande vackert här.

Nu blir det en brunch med hela gänget innan avsked. Jag, Jossan och Margaux stannar till imorgon och tar ett tidigt flyg då, sedan väntar 24 timmars resa hem och fyra olika flyg. Det blir tungt, men att veta att mannen i mitt liv finns vid resans slut gör det ändå pirrigt. Herregud så jag saknar honom. Längtar verkligen efter att få prata av mig med honom också. Det är så mycket jag har att berätta!!!

Jag önskar er en underbar torsdag, vi hörs en snabbis senare. Stor kram!

 1. Men asså!! Hur kan du vara så fin? Härligt somriga bilder också, man blir ju lite trött på det här vinter-rusket när man ser detta!

 2. Hej Michaela.

  Har för mig att du skrev tidigare att du skulle börja med att ta upp kärleksfrågor/problem igen i bloggen? Detta tycker jag skulle vara väldigt intressant att läsa 🙂 Hä kommer iaf ett problem jag sitter fast i nu:

  Mitt ex gjorde slut med mig i oktober. Lite svårt att förklara varför men vi hade det ganska dåligt i slutet vilket berodde nog väldigt mycket på rädsla och osäkerhet från mitt håll och att jag då fick någon typ av bekräftelsebehov vilket gjorde att det blev lite mycket (svårt att förklara och förstå hehe…). Detta berodde mest troligtvis på att jag nog fortf var ganska dålig och skör från ett tidigare förhållande som bara tog slut någon vecka(haha) innan jag träffade honom. Han skulle även resa iväg och visste inte hur länge han ville vara borta. Han behövde helt enkelt åka iväg och hitta sig själv lite.
  Jag tyckte på något sätt att det var en lättnad att vi gjorde slut pga att jag mådde ganska dåligt och tyckte även att det var jobbigt att han skulle iväg såklart.
  Hursomhelst så tänker jag fortfarande på honom varje dag och kan fortfarande få som panikattacker och ont i bröstet över det hela över att jag inte är med honom… Och jag går hela tiden runt och är rädd för att få höra eller se att han träffar någon annan eller liknande. Vad som också är jobbigt på det hela är att han då och då hör av sig till mig. Det är inget speciellt han skriver eller så men ändå. Jag är bara så trött på att hela tiden vara ledsen över oss och sakna honom och vilja va med honom. Och att jag på något sätt fortf är så fruktansvärt beroende av honom. Att han fortfarande kan göra mig glad/världens deppigaste. Jag orkar inte gå runt och tänka på honom hela tiden längre och bli ledsen över tankarna och minnena med honom.
  Har du någon egen erfarenhet av detta som du kan dela med dig av, och hur du isf kom vidare ifrån det? Jag saknar honom hela tiden fortfarande efter såhär lång tid och inom mig känns det som att det är menat att vi ska vara tillsammans.
  Tycker du att jag ska försöka gå vidare helt och isf hur, eller ska jag prata med honom och se om det finns något kvar? För tänk om jag väljer helt att gå vidare medans det hade funnits en chans att det blev vi igen.. Så svårt. Jag är ändå bara 20 år och vet såklart att det finns någon i framtiden för mig. Och även fast han inte alls kommer känna samma om jag skulle ta upp detta så vet jag ju att jag kommer gå vidare (kanske ännu lättare då eftersom jag får bekräftat att det är helt över nu och för alltid) men jag tror ändå på oss.

  Tycker det känns konstigt att skriva och be om råd av någon som inte är ens vän eller familj haha, men känns som du tidigare kommit med väldigt kloka råd och jag har ju som sagt följt din blogg så länge så på något sätt känns det väldigt lätt att dela med sig av något sånt här med dig 🙂

  Tack för en väldigt inspirerande och bra blogg!! 🙂
  Trevlig helg, kram!

  1. Jag tycker du ska gå vidare! Är det rätt så är det inte så svårt och komplicerat som du beskriver det, då vet man. Ägna istället det här året till dig själv. Fokusera på att må bra och ta reda på vad du verkligen vill göra i livet, vad som gör dig lycklig och hur du kan förändra ditt liv till det bättre.

 3. Förstår att du saknar mannen i ditt liv. Jag var ifrån min i 4 dagar den här veckan och jag höll på att längta ihjäl mig. Antar att det är då man vet att man verkligen älskar någon. Inget slår att ses igen efter att ha längtat riktigt mycket.

 4. Ska handlas en del godis idag. Barnen vill ju ha sina pÃ¥skägg fortfarande sÃ¥…Ta det nu försiktigt med den nya datorn. Inga glas i nä83eten&#r2h0;Ha en bra dag!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi