Världens roligaste tävling – vinn en dag med mig i Stockholm!

Ni vet resan jag och Joanna gjorde till London för att uppleva Eurocard Platinum? Nu har vi en tävling där någon av er Young Professionals där ute kan vinna en upplevelse tillsammans med oss under en eftermiddag och kväll i Stockholm! Vi kommer att skräddarsy en dag tillsammans med Eurocards Concierge service där vi ska ha riktigt mysigt och härligt tillsammans. Det är en person som vinner från min blogg och en person som vinner från Joannas blogg och sedan kommer vi fyra att ha en pangkväll ihop!

För att tävla ska du signa upp dig på ett Eurocard Platinum. Det gör du här (klick!). Om du redan har signat upp dig via oss och vår länk så räknas det också. Sedan mailar du mig på michaela@forni.se och motiverar varför just du ska vinna. Jag kommer personligen att kontakta vinnaren när tävlingen är avslutad och så kommer vår superdag att gå av stapeln en dag som passar oss alla i februari eller eventuellt början på mars. Tävlingsperioden är mellan 27/1 och 3/2.

Tävlingen görs i samarbete med Eurocard. En jury bestående av Joanna Fingal och Michaela Forni utser de vinnande bidragen. Anställda på Eurocard och Modern Women Media får inte vara med och tävla. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinnaren kommer att kontaktas via e-post senast den 5/2.Vinsten består av en hotellnatt, middag samt överraskningar  under dagen för en person.

KÖR SÅ DET RYKER VÄNNER! Ska bli så roligt att hänga med någon av er!

img_0259-1024x576

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi