FRISKIS!

Nu är jag frisk! Det var en 24-timmars grej. Tack Livet För Detta!

Nu är det vår sista hela dag med Yogiakademin här och jag ska maximera den så mycket det bara går. När vi yogade i soluppgången i morse rörde jag mig med ett stort leende under hela timmen. Nu blir det ännu ett pass innan brunch, sol och bad, danspass (SÅ ROLIGT!!!) och avslutningsmiddag med hela akademin.

Hoppas ni har en underbar onsdag vänner!

<3

IMG_4822

  1. Det är väl så det brukar vara. Det kommer fort, går över fort men smittar som f-n.. Tänk på det när du vistas på offentliga ställen inom 48h efter sista symptomen. Viruset bara väntar på att sprida sig vidare. För att inte tala om hur städerskorna sprider det vidare till de andra rummen. Skitvirus helt klart! Tråkigt att ni blev sjuka på semestern.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi