SJUKIS!

Jahopp så har man åkt på maginfluensa! Margaux blev dålig för några dagar sen och så vandrade det över till Ingrid och nu landade det på mig. Jag blir ju nästan alltid sjuk på semestern så det var ingen surprise direkt. Men fyyy så jobbigt det är med maginfluensa. Kände av det igår morse men ignorerade det och gick bort till Surfakademin för att äta brunch och hänga där. Vid lunch unnade jag mig crepes med nutella och en stor jordgubbslemonad till… sen gick det bara utför haha. Har inte ätit på ett dygn men fick precis i mig en vätskeersättning så det är alltid något!

Riktigt trist bara att bli sjuk = svag när man är här och verkligen jobbat med att bygga upp styrka. Jag hoppas verkligen att det vänder för mig under dessa sista dagar så att jag kan få åka hem med samma energinivå som jag har känt här borta sen vi kom hit.

Hade glömt bort hur vidrig maginfluensan är också? Feber, kallsvettningar från helvetet, hallucinationer och kräk är ju kanske inte ens favvosaker i världen…

Crepes med nutella

Min supergoda lunch innan helvetet bröt ut…

 1. Kanske att en del i att bli stark är att kroppen måste rensa ut det sjuka? 🙂 I vilket fall som, krya på dig! Kram <3

 2. Är det inte lite taskigt att gå och hänga med dom andra om man ändå känner av det? 🙁 värsta jag vet när folk blir magsjuka på jobbet “kände av det imorse men jag gick ändå, kanske skulle gå över” så taskigt mot andra runt omkring 🙁

  1. håller med rent principiellt (särskilt som jag just legat i influensa inför en tenta och förbannat den som smittade mig…). men jag tror att michaela önskade att hon skulle vara frisk – särskilt på sin drömsemester – så att hon kanske inte “lyssnade” på kroppen. det är ju inte gjort av elakhet!

  2. Det är väl snarare så att det va lite dumt av den första och andra som blev sjuk att hänga med de andra med tanke på hur mkt det smittar. låter mer som matförgiftning, inte ofta man hör nån som blir magsjuk av virus utomlands?
   Krya på er iaf och hoppas att ni får njuta det sista av semestern!

  3. My god.. Som att hon ska sitta inne för att hon kände sig lite hängig på semestern. Hur ofta känner man inte av något som sen bara visade sig vara en liten dipp. Det värsta jag vet är däremot folk som är hemma från jobbet så fort den har lite känningar..

   1. Skillnad på känningar som ex känner sig lite förkyld och känningar av magsjuka när man vet att just det “går” för tillfället. Har du aldrig varit magsjuk Ida? Då är man inte lite hängig utan det är andra otrevliga saker som händer……….. Krya på dig Mikaela!

 3. det ar kruxert nar man ar pa semester. Och speciellt vissa delar. det ar ju just raw food som ar lite farligt att ata, just for att det ar en annan bakterieflora dar du ar. Nagra som du inte ar van vid.
  Testa carbon pills, detr fungerar for mig, nar det ar som varst.
  Forsta gangen jag var i sydamerika, sa var jag dalig i magen 6 utan 12 veckor. Var hemskt. Sen nar vi flyttade sa at jag praktist taget intne gronsaker eller sallader eller frukter ute, just for att jag itne visste hur de var.

 4. när man är sjuk blir man ju så ynklig med och vill bara vara hemma i tryggheten, haha! hoppas du kryar snabbt och kom ihåg salta chips sen 😉

 5. Åh krya!! Låter faktiskt snarare som en matförgiftning än magsjuka, kan ha varit något du åt. Magsjuka viruset smittas när nån har spytt i närheten och man får in partiklar i munnen som gör en sjuk. Ni kan iallafall vara sjuka tillsammans, om man ska se det positivt haha 😉

 6. Nej usch vilken mardröm!
  Det är den värsta “åkomma” jag vet och är livrädd att få det när man är utomlands.
  Då vill man verkligen bara ligga hemma på sitt eget toagolv 🙂
  Krya på dig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi