Frågor om Yogiakademin och Costa Rica

Eftersom det har uppkommit en del frågor kring denna magiska resa tänkte jag att vi tar veckans Frågor med Forni med fokus på just den här resan. Ställ era frågor i detta kommentarsfält så svarar jag på dem i torsdagens frågeinlägg!

IMG_4604

 1. Hej!

  Varit i kontakt med Yogiakademin förra året men åkte aldrig. Tänkte dock höra att i priset står det ju att maten, yogan och det ingår i priset, men ni vekar ju vara ute och äta på massa olika ställen, så om jag förstått rätt så har ni mat ni kan äta i huset men väljer att åka ut och testa olika ställen och betala själva? 🙂 Kram

 2. Hej fina Michaela!
  Jag undrar hur det sociala klimatet är på Yogiakademin? Är nämligen otroligt sugen på en yogaresa men har ingen yogakompis som har ekonomi/lust att åka med. Jag tror att det är otroligt utvecklande att resa själv i allmänhet, men då detta är en gruppresa vill man inte känna sig utanför då många andra kanske reser i grupp/par. Är social och har lätt för att lära känna nya människor. Vad är din uppfattning – är det en resa som det går bra att åka ensam på och ändå känna att man är delaktig i gruppen? Hoppas du haft det fantastiskt på Costa Rica! Tack för en fantastisk & inspirerande blogg! Massa kramar

 3. Hej!
  Orkar man yoga så mycket som ni gör om dagarna om man inte är jättevältränad?

  Berätta om Josefine som yogalärare? Har läst hennes blogg lite och hon verkar cool, vore roligt att höra mer från en elevs perspektiv.

  Har du gjort någon inre resa under din tid där eller är det mest najs?

  Ska du testa att surfa?

  Hur är folket i santa Teresa? Skulle man kunna åka dit som ensam tjej?

  Hur var det att åka det lilla propellerplanet?

  Kram

 4. Hej Michaela,

  Jag är jättesugen på att åka med Yogaakidemin men undrar precis som några ovan om priset. Står 14.000 på hemsidan, är det inklusive flyg, boende och mat också? Om inte, vad ligger priserna på för det? Tack på förhand 🙂 Vill verkligen åka, ser så härligt ut! Kram <3

 5. Tycker du santa terese eller Bretagne var bäst?? Vilket rekommenderar du och skiljer sig de mycket åt, gällande atmosfär, deltagarna osv?? Är 18 år är lite orolig för att alla kanske är mycket äldre än mig och att jag inte ska passa in. Undrar också som de över vilka måltider som ingår och om deg ordnas några aktiviteter både i Costa rica och Bretagne:)
  Tack för att du vågar vara så öppen och modig och hel grym! Älskar din blogg och blir alltid glad när jag ser att du publicerat ett nytt inlägg, massa kärlek till dig <3

 6. [copy paste, du kanske vill svara på dehär frågan i detta inlägg hellre än att svara enskilt?]
  Hej forni. Skulle du kunna posta ett inlägg när du är hemma i Stockholm igen sen, om du har tid o lust, om vad du lärt dig under denhär drömresan och HUR du ska se till att ta med dig lärdomar & insikter in i vardagen sen, rent konkret. Kan tänka mig att en sånhär typ av resa gör ganska mycket med ens själ som man gärna vill behålla vissa delar utav även när man entrar vardagen igen? Vad tänker du att du vill behålla, och hur ska du se till att det blir så? Ibland fantiserar man ju om att man minsann ska se till att strukturera bättre, bli mer harmonisk, börja yoga(!) bli en bättre människa, men sen är det som om allt rinner ut i sandstranden så fort man lämnar en kurs eller en semesterort? å så kör man på i gamla mönster. Hoppas du har några knep, du verkar vara himla duktig på att ta till dig och applicera sådant som du du vet gör Dig gott! Viktigt & inspirerande! Ser framemot att läsa dina texter i framtiden, o hoppas skrivandet kändes bra under resan även om det kanske inte var det allra viktigaste?

 7. Hej Michaela! Har en hel drös med frågor om Costa Rica! Svara bara på alla om du vill och orkar haha! 🙂
  Hur är det i Santa Teresa? Är det mycket turister? Har du hört om områden i närheten som ska vara bra? Och hur är yogakulturen, dvs finns det många yogastudios etc? Tack för en underbar blogg och inspiration! Kärlek <3

 8. Hej! 😀 älskar din blogg! Jag har en fråga beträffande tiden du arbetade på devote, då hade ni en kväll anordnat/anlitat ett företag som pratade om sociala medier och juridik, skulle väldigt gärna vilja veta vad det var för företag? 😀

   1. och som jur.stud med flera vänner engagerade i institutet kan jag tipsa om att de (iaf för någon vecka sedan) sökt nya medarbetare!

 9. Är nyfiken om bloggare likt du själv bekostar resan själva, eller om ni får rabatt eller den helt betald? Helt plötsligt åker väldigt många bloggare dit senaste åren, har fått mig att undra om det är ett samarbete mellan dig och surf/yogaakademin?

 10. Underbar blogg!!
  Tips till packningen?
  Hinner man mellanlanda i New York och ta nästa flyg till costa rica på 1.44 timme (som många flygsajter föreslår)?

 11. Hoppas det inte är försent att fråga men vore så kul att veta vilken bok/vilka böcker du har läst under resan och vad du tyckte om dem? Kram

 12. Hej Michaela! Detta har inte med själva surfakademin att göra så du kanske kan spara denna tills nästa frågestund! Dett handlar utom din hy… din hy ser fantastisk ut!! Är de solen och att du stressar mindre som du fått din ”glow” för är så avundsjuk men gictvis glad för din skull för du strålar :)) jag har lite ojämn hy på kinderna och känner mig inte fräsch i hyn och undrar om du hittat botemedlet till detta då jag fattade de som att kinderna varit ditt problemområde också.. Men framförallt tack för en öppen och ärlig blogg! KRAM!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi