En dag i paradiset

IMG_4735

Härom dagen åt vi ännu en lunch på Swartz Café efter förmiddagens två yogapass. Min tunika är från Åhlens!

IMG_4713

Jag åt veggie spring rolls med almond crunch dipp. MUMS. Tänk om det fanns lika många alternativ på gluten/laktos/vego/raw i Stockholm som det finns här alltså. Vilken dröm. Även om jag gillar all världens mat så just till lunch slår en nyttig måltid det mesta. Speciellt om man vill hålla energi-nivån uppe för resten av dagen!

IMG_4757

Sen blev det skriva, läsa och bada vid poolen i några timmar för mig.

IMG_4756

Jag (och barnen bakom mig) var mycket nöjda!

IMG_4724

På kvällen gjorde vi oss i ordning för att äta middag på Kika!

IMG_4770

Jag hade på mig klänning från Nelly!

IMG_4730

Åt lättgrillad tonfisk med chilimayo, green papaya sallad, mixsallad och potatis. GUD SÅ GOTT!

Sen blev det fest med liveband som sjöng gamla hits, vi dansade barfota i sanden medan svetten rann och vid halv tolv (otroligt sent för att vara här haha) somnade vi som små bebisar där hemma. Även om det dansas en hel del här, dricks det desto mindre så att gå upp fem på morgonen för att yoga i soluppgången är liksom inga problem.

  1. Hej forni. Skulle du kunna posta ett inlägg när du är hemma i Stockholm igen sen, om du har tid o lust, om vad du lärt dig under denhär drömresan och HUR du ska se till att ta med dig lärdomar & Insikter in i vardagen sen, rent konkret. Kan tänka mig att en sånhär typ av resa gör ganska mycket med ens själ som man gärna vill behålla vissa delar utav även när man entrar vardagen igen? Vad tänker du att du vill behålla, och hur ska du se till att det blir så? Ibland fantiserar man ju om att man minsann ska se till att strukturera bättre, bli mer harmonisk, börja yoga(!) bli en bättre människa, men sen är det som om allt rinner ut i sandstranden så fort man lämnar en kurs eller en semesterort? å så kör man på i gamla mönster. Hoppas du har några knep, du verkar vara himla duktig på att ta till dig och applicera sådant som du du vet gör Dig gott! Viktigt & inspirerande! Ser framemot att läsa dina texter i framtiden, o hoppas skrivandet kändes bra under resan även om det kanske inte var det allra viktigaste?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi