BONFIRE PARTY AT ROCAMAR / DRESS FROM CHIQUELLE

IMG_4864

Igår efter vårt sista yogapass gjorde vi oss i ordning för att gå på solnedgångsfest!

IMG_4894

Efter en kvarts promenad längst stranden kom vi fram precis i tid till solnedgången. Beställde mojitos och sög in omgivningen.

IMG_4870

Santa Teresa är så levande, överallt lever människor istället för att bara vara vid liv. Barnen här är gudomliga, här var till exempel en liten kille som var proffs på rockring!

IMG_4873

Jag och Angelica i väntan på solnedgången <3

IMG_4891

Solen går ner vid sex här. Då samlas alla människor på stranden för att leka i solnedgången. Varje söndag har Rocamar bonfire-fest, då tänder man en stor brasa när det blir mörkt och äter fish tacos medan det bjuds på allt från eldshow till akrobatik.

IMG_4874

Ännu fler galna rockrings-barn :)))

IMG_4877

Jag var klädd i en klänning från Chiquelle!

IMG_4881

Fick otroligt mycket komplimanger så den kändes som en riktig hit. Jag brukar ju inte ha tajta klänningar så ofta men ibland är det kul (och skönt faktiskt!).

IMG_4886

Finns här (klick!)

IMG_4896

En sista selfie med dessa SUPERGULLISAR innan solen försvinner bakom horisonten…

IMG_4893

… sen blev det eldshow och tacos innan vi promenerade hem. Jag älskar att allt är så tidigt här, vi var hemma vid 21 och ändå kändes det som en helkväll. Bästa grejen.

  1. Så snygg!! Har du slutat med ögonfransförlängningen, isåfall varför? Funderar själv på att sluta då jag upplever att fransarna lägger sig lite ”stökigt” efter ca en vecka. Vet inte om jag är den enda som upplever det?!

  2. Magiskt vacker är du, Michaela! Hoppas att du mår bra, du ser ut att ha tappat lite i vikt! Kanske bara är bildvinklarna, men ändå! Magiskt vacker!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi