En magisk makaronilåda, inspelning och favvopizzan.

IMG_4491

Igår var lägenheten såhär vacker när jag vaknade. Jag älskar när solen sipprar in genom balkongdörrarna såhär.

IMG_4482

Jag blev sminkad av min bästa Sarah Grundén (som börjat blogga igen – här!) och sedan spelade vi in en kort reklamfilm för en kampanj jag ska göra som kommer upp här på bloggen inom kort.

IMG_4490

När inspelningen var klar gick vi till Nybrogatan 38 för lunch. Jag tog råbiffen som jag älskar och Sarah tog makaronilådan med tryffel som är så galet god. Ni måste testa den om ni går dit (och inte är laktosintoleranta haha).

IMG_4496

När jag kom hem igen hade mina liljor slagit ut såhär vackert. Jag satte mig och jobbade ett par timmar och sen packade jag klart.

 img_4501.jpeg

Ett bud plingade på dörren medan jag jobbade. Blev så glad! Det var en ny yogaväska och en ny yogamatta från Day Birger et Mikkelsen. Så himla fint och bra inför resan!

img_4506.jpeg

På kvällen blev det minipizza, ett glas rödvin och somna framför en film. Det bästa jag vet på fredagar :)))

 img_4511.jpeg

Idag vaknade vi upp till ett krispigt Stockholm och gjorde inte många knop. Såg repriser på tv, drack kaffe och kramades. När det blev lunchtid mötte vi upp mamma, pappa, Timmy (min bror ni vet), Linnea och Alexander (mina kusiner) för att äta lunch.

img_4513.jpeg

Det blev en ekologisk gryta på Etnografiska Museet som har ett ekologiskt café (det påminner om Voltaires ställen). Mycket mysigt. Efter lunchen stannade vi kvar och fikade innan jag och D handlade kvällens middag på Sabis och promenerade hem igen.

img_4514.jpeg

Nu har jag packat klart och ska ta en lång dusch innan det blir middag (laxsashimi) och film. Imorgon vankas det SEMESTER så helgen i bilder fick bli en dag kort… men kom å andra sidan upp tidigare än vanligt!

Puss och ha en ljuvlig lördagskväll!

  1. Så snygg eran tavelvägg är! Känner att vår ena vägg i vardagsrummet ekar tom och blev riktigt inspirerad när jag såg er vägg fylld med vackra tavlor. Kram och njut av resan!

  2. Hej Michaela.
    Jag har följt dig länge men aldrig lämnat en kommentar. Vill först säga att gillar dig skarpt och du verkar vara så himla härlig. Din blogg är så genuin och jag uppskattar verkligen att du delar med dig när du är glad likväl som ledsen eller arg. Sen vill jag också säga att man märker skillnad på att du nu lägger ner lite mer kärlek åt bloggen och dina inlägg, det gör din blogg ännu bättre 🙂 och så har du sjukt fint hår och fin klädstil som inspirerar. Så tack fina du för en grym blogg. Sen har jag en liten fråga också… Det vore såå himla kul med en inlägg om er lägenhet. Dom små glimtarna man får gör mig såå nyfiken på hela er lägenhet, den är såå fin i det man har sett. Blir så nyfiken på alla andra rum! Kram på dig Michaela. <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi