En onsdag i bilder

img_4406.jpeg

Min morgon började med den här sötnosen <3!

1663e0538e95afc185f21697c4205da3

Som tog den här fina bilden på mig 🙂 Jag invigde min nya tröja!

img_4404.jpeg

Vi pratade om livet som frilansare och hur man utvecklas som bloggare över en gröt (min favvo ju) på Nybrogatan 38.

img_4407.jpeg

Sen vidare till Söder för att gästa en podcast…

img_4409.jpeg

… nämligen Ofiltrerat med Sofia PT-Fia Sjöström. Vi går in på djupet och jag var väldigt glad över att bli inbjuden. Släpps på söndag!

img_4433.jpeg

Sen sprang jag i snöovädret bort till Café Milano vid Kungsträdgården för att träffa upp min lunchdate!

img_4418.jpeg

Alexia och jag sågs för att snacka Dubai, resor, jämlikhet och nannys.

img_4425.jpeg

Självklart var den här lilla gullisen med. När hon gäspar vill jag bara ta en stor tugga av hennes små kinder <333!!!

img_4413.jpeg

Inredningen på Café Milano är riktigt snygg, blev glatt överraskad när Alexia berättade att det var hennes killes företag som gjort inredningen. Tummen upp. I tallriken låg dagens pasta med tomatsås, kapris, kyckling, parmesan och persilja som var helt okej som lunch-pasta.

img_4429.jpeg

Efter att jag pussat hejdå på tjejerna sprang jag över till Strandvägen 1 där jag hade tre möten på rad, bland annat med min redaktör för boken. Nu hoppas jag på skrivarglöd när jag åker till Costa Rica

God morgon förresten! Har precis yogat en halvtimme och ätit frukost, nu väntas dusch innan dagen sätter igång. Det är sviiinkallt ute idag tydligen, men jag har ändå en härlig dag att se fram emot. Hoppas er dag blir fin, kika in senare för ”Frågor med Forni”. Puss!

  1. Hej bästa Michaela!
    Detta är något jag önskar att du kan svara på antingen här bland kommentarerna eller kanske på frågor med forni (om det nu är passande).

    Jag undrar vad fan man ska ta sig till när man precis blivit dumpad. Jag är bara 18 år men min första kärlek har precis dumpat mig och jag bara kan inte se ljuset i denna jävla tunnel. Vi träffades i 8 mån men jag var så himla kär och trodde vi skulle vara tillsammans tills vi dog typ…

    Nu sitter jag här och vet nt vad jag ska göra efter världens mest oväntade break up. Från ingenstans berättar han att han inte har kvar samma känslor, han är inte kär längre, och därför vill han göra slut. Det var det mest oväntade jag varit med om.

    Men den stora frågan är ju, vad fan gör jag nu när det enda jag vill är att vara med honom och hur fan går man vidare? Kram på dig bästa forni!!

  2. ÅÅÅÅÅH vad glad jag nu! Tror avsnittet kommer bli sjukt bra, hoppades på att du skulle vara med antingen nu eller nästa säsong!

  3. åh vad har du för storlek på tröjan? jag funderar på att skaffa mig en sådan men är osäker på storlek…

  4. Jag ÄLSKAR din blogg numera! Det gjorde jag förut också, men nu är den SÅ bra, speciellt sådana här inlägg när man får följa dig i vardagen. Vill bara ge dig lite pepp <3

  5. Hej!
    Undrar en sak angående den nya designen. Hur ändrar man typsnitt i rubrikerna och i menyspalten, samt hur man ändrar bakgrundsfärg i menyspalten?

    kram

  6. Jaaa!!! Wieee äntligenfår man höra din röst igen i en pod;) Såå kul! Fin du e i tröjan din, vilken stl tig du? Kan du inte skriva/fota var du har för skönhetsrutiner vad du använder för produkter, tvätt, kräm, fukt och serum? Hade blivit sååååå gla!!! Puss O kram

  7. Vet inte om det är för att du kör ditt eget race just nu men du strålar verkligen på alla bilder! 🙂 så fint att du vågade och tar för dig, verkligen en inspiration för kvinnor!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi