Minnen från en gammal flyttkartong

img_4392.jpeg

Idag har jag haft hemma hos-plåtning här hemma! Resultatet får ni se när det går live. Det blev jättefint och jag tycker det är roligt att visa upp lägenheten allt eftersom den blir mer färdig!

I alla fall, när plåtningen var avslutad slog klockan lunch och jag lagade en falafelrulle med grönsaker och yoghurt. Mums. Sen började jag rensa min sista kartong med kvarlevor som stått nere i källaren. Från och med nu ska allt stå uppe i lägenheten (vi har jättemycket förvaring så det är inga problem!). Den sista lådan innehöll sånt som är mina gamla minnen. Jag sorterade den, slängde en del och la upp resten i en låda i garderoben.

img_4393.jpeg

Mest av allt låg det gamla skrivböcker och dagböcker där i. Det var säkert 30 stycken gamla dagböcker av olika slag. På alla gamla betyg som fanns sparade såg man också så tydligt – alltid överlägset bäst på svenskan. Mest engagerad och visat störst intresse. Det är kul att se hur mitt intresse för skrivandet verkligen har funnits med mig sen jag lärde mig skriva vid sju års ålder.

Här hittade jag en dagbokssida från när jag var åtta år och då blev jag lite ledsen… jag undrar vad som pågick i den där lilla tjejen och vem som hade varit dum mot mig?

img_4396.jpeg

Massor med bilder från mina år på dagis och skolan. Jag och Cilla är bredvid varandra på varenda bild haha… Så magiskt att vi fortfarande är vänner idag. Hon är den enda i mitt liv förutom min släkt som har känt mig sen jag var så liten. Fyra år var jag när vi blev bästisar och jag är väldigt glad över att jag har henne.

img_4400.jpeg

Jag och brorsan, solbrända på sommaren. Älskar Timmys outfit och pose haha <3. Finaste lillkillen i världen!

img_4401.jpeg

På tal om lillkillar… här är jag i pojkfrisyr och 90-tals outfits 🙂 Skulle gå en modevisning här hehe. Älskar kinderna. Det är min farmor som har klätt mig på bilden till vänster och till höger var en klänning som jag skulle ha på mig på modevisningen!

img_4398.jpeg

Och så bröllopsbilderna från när mina föräldrar gifte sig som stod i fönstret i min gamla lägenhet. Mina föräldrar är så vackra och Timmy är så gullig i sin kostym så jag vill bara äta opp honom!!!

  1. Men, Gud vilket underbart och härligt inlägg. Jag tycker det är så vansinnigt kul att du har börjat blogga mer och jag tror till 110% att din blogg kommer bli en av Sveriges största inom snar framtid. Du är grym, jordnära och helt fantastisk!

  2. Jättehärligt inlägg! Du var ju världens gulligaste unge! (Och jätte vacker idag, så klart!)
    Jag har varit med om exakt samma, läst gamla dagböcker och blivit lite ledsen.

  3. Världens sötaste unge var du! ? Och haha, jag hade också en såndän pannlugg som började mitt på hjässan ner till ögonen när jag var liten!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi