God morgon!

God morgon hjärtan!

Måndag och första ”riktiga” veckan på året och för säsongen. Jag ser fram emot att det börjar ramla in lite mejl – det har varit svårt att ha dialog och planera när nästan alla är på ledighet. Eftersom jag är egen nu jobbar jag snarare lite hela tiden och varje dag istället för måndag-fredag 8-17 liksom. Så idag siktar jag på att planera, strukturera och organisera för kommande veckor.

Fy FAN vilket skitväder det är idag förresten. Jag skulle lämna tillbaka en klänning på ett showroom och det var totalt en timmes promenad fram och tillbaka. När jag kom in igen bara rann det om mig. Jag var prick lika blöt som om jag stått i en dusch. Dessutom var skorna helt förstörda av allt slask 🙁

Nä fy. Dagar som dessa borde ingen behöva gå ut.

Jaja. Snart kommer sista inläggen från London, min nya väska och min helg i bilder upp här inne.
Puss!

8f00fc79ec07b53d35264fc46a34e166

Kallt idag…

  1. Men jag dör, vilken otroligt fin liten valp!! Jag som älskar hundar, smälter rakt av. Vill ha en sån liten sötnos men ack att ha tiden!

    Ha en fin dag och ja! vilken skitdag, eller vädret alltså. 😀

  2. Oh, då kanske du framöver skulle vilja dela med dig av tips kring hur du organiserar och planerar dina dagar som egen? 🙂

    Jag spenderar just nu (för) mycket tid på mitt hemmakontor och upplever det som ganska svårt. Mycket tid går åt att göra administrativa saker (då jag inte har möjlighet att i nuläget ta hjälp med sådant).

    Försöker verkligen stänga dörren och separera jobb och privatliv, men det flyter liksom ihop en hel del… Går och sätter på tvättmaskinen, plockar och städar helt plötsligt… eller läser bloggar som din ;). Hade vart toppen med ett kontorslandskap dit entreprenörer kunde gå för att få arbetsplats-känslan och ”kollegor”, men finns nog icke i denna lilla stad som jag bor i ;).

  3. Usch ja, inget skönt första dagen på året väder.. Jag måste bara uppmana dig om att jag inte alls tycker att du behöver skaffa en kamera för att förbättra kvaliteten på bilderna i bloggen. Jag har inget att klaga på. Vet inte vad du fotar med nu, men är det mobilen så är det ju sååå smidigt för den har man med sig hela tiden. Du ska inte behöva släpa en tung kamera för vår skull, jag tycker att det är så bra som det är, och det blir ju bara mer jobb… Dessutom med så bra kvalitet som det är nu i mobilerna har det ju aldrig varit, och jag är ändå rätt kräsen när det kommer till suddiga och dåliga bilder. Bloggen är jättebra som den är!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi