LETS GO TO LONDON

   
  

  
    
 
Nu är det dags att flyga till London för en weekend i samarbete med Eurocard! Vill vara tydlig redan nu med att hela den här resan är ett samarbete med Eurocard och handlar om att jag och Joanna ska uppleva Eurocard Platinum och dess fördelar och berätta om dem för er. Så väljer ni själva om ni gillar det och vill ta del av det!

Anyway, började med att packa weekend-väskan och tog sedan en Taxi Kurir via Eurocard-appen till Arlanda. Sen direkt in till loungen för frukost och en halvtimmes jobb. När man har ett Eurocard får man ett Priority Pass som ger tillgång till 800 lounger världen över. Perfekt när man ska resa! 

Nu flyger vi, bye darlings! Ska bli galet härligt med London!

Signa upp er på ett Eurocard för halva priset här!

  1. Vad härligt! Kul att få möjligheten att prova på detta ju, ser fram emot att läsa om allt sen 🙂

  2. Hej Michaela! Du, lyckades fynda en sån där svart väst med fuskpälsekrage på Zaras rea nu, suktat efter den sen jag såg din men inte kunde finns den någonstans… MEN undrar lite hur du använder din? Kör du med någon jacka över/under? Tacksam för stylingtips! Vill bära den jämt men vet inte riktigt hur… Kram och trevlig resa!:-*

  3. Gud så kul! Kan du inte visa hur du packar någon gång? Har fått för mig att du är queen of packning 😉 MVH tjejen som kom hem med hälften av kläderna oanvända efter senaste resan..

  4. Länge sen vi fick en dagens. Älskar ju din stil Michaela!! Var kommer kappan ifrån? Letat med ljus och lykta efter en enkel, svart kappa.

  5. Gillar skarpt att du är så tydlig med samarbeten, en blir mer nyfiken på det då och känner sig mer positivt inställd. Ska bli kul att höra om allt. Stark tumme upp!

    1. Gillar att du tydligt skriver när du samarbetar med företag! Känns mycket mer okej när bloggare är ärliga med det 🙂 (Kanske skulle tipsa Joanna om detsamma..)

      1. Detta håller jag med om! När du skrev on detta första gången blev jag irriterad för att du promota ett kreditkort, alltså lånade pengar. Men detta känns hur som helst mer okej, trots att de är ett kreditkort.

        1. Håller med men måste samtidigt påpeka att bloggare har en lagstadgad plikt (enligt marknadsföringslagen) att tydligt visa när inlägget är ett samarbete. Bra att M följer lagen alltså, något alla bloggare tyvärr inte tänker på!

  6. hej! skulle du kunna skriva ett inlägg om hur man kommer över någon som man inte ens har startat nått med, jag är kär i en kille som inte vill ha mig eller han visar ifall inte intresse för mig…
    Det har strax gått ett år och kan inte sluta tänka på han
    kramar

  7. Hej Michaela! Jag har under hela hösten letat efter den perfekta kappan. Den som du bär på bilden här uppfyller alla de saker som jag letat efter! Så jag undrar verkligen vart den kommer ifrån. Så otroligt tacksam för svar. Tack för underbar blogg och inspriation!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi